DEAD SPACE - játék teszt


Szerző: NRB77 | Dátum: 2009-08-25 22:36:04 | Rovat: HardverTartalom:


Itt az őszi játékdömping és akárcsak minden évben, sok nagy név tartja izgalomban a játékos társadalmat. Többek között az új Far Cry, Red Alert, NFS, Call of Duty vagy Crysis részekre a legkíváncsiabbak a felhasználók.

Szinte a semmiből ugrott elő a Dead Space az EA games neve alatt és legnagyobb meglepetésre egy igen jól sikerült, akár az év játéka címre is esélyes sci-fi-horror TPS játékot üdvözölhetünk a jövevényben. Aki bírja a stílust annak kötelezően ajánlott. Nagy meglepi, hogy bizonyos helyeken (ahol a legkisebb is számít) 2990Ft-ért is hozzá lehet jutni a koronghoz. (Ha máshol 3.300Ft, akkor inkább ott venném meg – a szerk.)


DEAD SPACE


Sajnos az EA új biztonsági eljárása, (ami megintcsak a becsületes vásárlók idegeit borzolja) kelthet némi ellenszenvet: a játék (a Warhead-hez hasonlóan) csak 5 aktiválásig él, azaz 5x lehet telepíteni. Ha előtte rendesen uninstalláljuk, akkor nem von le újabb aktiválási lehetőséget az újratelepítés ha ugyanazon a konfiguráción tesszük meg ezt (úgy tudom, hogy pl.: egy videokártya csere, már új konfignak számít).


DEAD SPACEtovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva