Belkin N1 Vision és N USB Wifi adapter


Szerző: insolens | Dátum: 2009-08-25 22:46:00 | Rovat: HardverTartalom:


Épp egy hónapja vendégeskedett nálunk az Asus két remek, N-es hálózati eszköze. Ennek „évfordulója” alkalmából, most bemutatkozik portálunkon a Belkin, hasonló termékekkel.

Aki esetleg nem ismerné a Belkin nevet, annak most röviden bemutatjuk, mivel is foglalkozik a vállalat:

1983-ban, Kaliforniában alapították a céget, ami immár 25 éve látja el a számítástechnikai piacot különböző eszközökkel. A termékpaletta igen széles, ami elsősorban a cég dinamikus növekedésének köszönhető. A Belkin elsősorban perifériás eszközöket gyárt, mint pl.: mobil zenelejátszó kiegészítők, KVM switch-ek, kábelek és hubok.


Belkin termékek


Aki a Belkin lapját böngészi, ráakadhat még jónéhány különlegességre is, közöttük az extravagáns notebook táskákra és a játékosoknak készült kontroller szettre.


Belkin termékek


A felsorolásból persze nem maradhatnak ki a hálózati eszközök sem, hiszen ezek adják a cég bevételeinek túlnyomó részét. Lényegében mindent, ami a vezetékes, vagy vezeték nélküli hálózathoz szükséges lehet, az Belkin palettáján szerepel.


Belkin termékek


Ezúttal két eszközt fogunk részletesen bemutatni: egy minden elképzelhető kényelmi szolgáltatással megáldott router és egy kicsi, de igen hatékony USB Wifi adapter személyében.


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva