Játékra való PC 100.000 Ft. alatt?


Szerző: insolens | Dátum: 2008-11-27 00:27:52 | Rovat: HardverTartalom:


Memóriából AMD mellé csak párba válogatottat szerencsés venni. Miért? Mert a processzorba integrált memóriavezérlő elég kényes. Ha véletlenül nem teljesen egyforma a két választott modul, könnyen megeshet, hogy nem csak a Dual Channel-től esünk el, hanem a gép normális használata is lehetetlenné válik.


Geil Black Dragon


Igaz nem volt szempont a gép építésekor a csinos megjelenés, de a Geil Black Dragon-ja alig drágább, mint más márkás, párba válogatott modulok. A memóriák sajátossága, hogy a chipek között elhelyezkedő sárkány szeme világít működés közben. Ez igaz csak látványelem, de a Geil név, valamint a korrekt időzítések garanciát jelentenek a biztos használhatósághoz.


Geil Black Dragon


Emellett mindenképpen meg kell említenünk, hogy a választásban fontos szerepe volt a doboznak. Ha már játék PC építése zajlik, legyen a ram is játékhoz „tervezett”:


Geil Black Dragon: The Ultimate Gaming Expreience.

Geil Black Dragon


Végül a 800 Mhz magyarázata. Lehetett volna 1066-os modulokkal is tesztelni, de mivel sem konvertálni, sem digitalizálni nem szeretnénk, inkább a jobb időzítés, semmint a magasabb órajel mellett döntöttünk.


Geil Black Dragon


vissza

tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva