Vörös és fekete: konfiguráció luxus hardverekből


Szerző: certamen | Dátum: 2008-12-01 12:51:38 | Rovat: HardverTartalom:


Luxusalkatrészek csak luxusházban lakhatnak: Az XG Viper 2 bizonyára kielégíti minden igényünket. Az oldalfal plexi (így ha átjön a szomszéd, szomorúan szembesülhet vele, nem csak a doboz, hanem ami benne van az is high end). Természetesen mindenhol világít (elöl-hátul), a koronát pedig az elején látható (szintén világító) vipera teszi fel az XG fejére.


XG Viper II


A ház belső elrendezése teljesen megszokott, viszont a hdd és az optika beszerelése csavarmentes. Az összeépítő kit tartalmaz egy csomó klipet, amikkel egyetlen kézmozdulat segítségével fogathatjuk be az eszközöket.

Elöl egy 9cm-es, hátul pedig egy 12cm-es világító ventilátor gondoskodik a jó szellőzésről, és a belső vörös fényről.

Az előlapon lévő LCD kijelző is vörösen izzik: felül láthatjuk rajta az időt, (vagy az üzemidőt, tetszés szerint kapcsolható) középen a viperát (ami ugye világít), alul pedig a hőfokokat.

Ez a kívül-belül vörös vipera véleményünk szerint stílusos környezet a konfigurációnk alkatrészeinek. Ha én GTX 280 lennék, biztosan jól érezném benne magamat.


XG Viper II


Érdekesség a házzal kapcsolatban, hogy a gyártó weblapja egy figyelmeztetéssel nyit: Csak az ő házuk eredeti, a mások által azonos néven forgalmazott termékek hamisítványok:


XG Viper II


vissza

tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva