Coba Nitrox 750W Limited Edition


Szerző: Umbra | Dátum: 2008-08-18 00:05:07 | Rovat: HardverTartalom:


Mielőtt nekikezdtünk volna ismertetőnk megírásának, kicsit megismerkedtünk a gyártóval. Nos, a tájékozódás koránt sem volt olyan egyszerű. A tápegység dobozában lévő füzet szerint, a gyártó weboldal a www.inter-tech.de. Furcsának találtuk a dolgot, de végül felnéztünk a nevezett weblapra. Itt kiderült, hogy egy német illetőségű cégről van szó, amelyik jelentős tajvani kapcsolatokkal rendelkezik. Az itt gyártott és/vagy összeszerelt termékeket látja el saját logóval, márkanévvel, illetve csomagolással.

A Coba Nitrox esetünkben nem a gyártót jelöli, hanem a tápegység családneve. Ezen kívül létezik még: Coba IceCube, Coba, CobaKing és SinanPower termékcsoport is. A Nitrox széria a legerősebb modellekből áll össze, mindegyik 80% feletti hatékonysággal üzemel.


Coba Nitrox 750W Limited Edition

Az inter-tech foglalkozik még házakkal, hdd keretekkel, kártyaolvasókkal és egyéb számtech hardverekkel. Magyarországon a Printexpressz Kft. képviseli a gyártót, így a most bemutatásra kerülő kerülő Coba Nitrox tápegységet is tőlük kaptuk tesztelésre.


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva