Sharkoon HDD keretek


Szerző: certamen | Dátum: 2008-10-30 16:34:01 | Rovat: HardverTartalom:


Ezúttal kicsit rendhagyó ismertetővel jelentkezünk, ugyanis a bemutatott termékeknek csak egy része járt nálunk. Sajnos az importőr nem tudott minden, általunk kiszemelt termékből tesztalanyt biztosítani, így saját tapasztalatokat csak a 3,5”-os külső hdd házról tudunk az olvasók elé tárni.

Sharkoon hdd keretek

Mivel a Sharkoon elsősorban a minőségi termékei révén vált ismertté (főleg tőlünk nyugatra), így joggal feltételezhetjük, nem csak a nálunk járt Rapid-Case 3,5” egy színvonalas termék, hanem a gyártó többi hasonló profilú alkatrésze is.

Ha már a profil szóba jött. Mostani (nevezzük így) bemutatónk, a hdd-k számítógéphez kapcsolásáról fog szólni, méghozzá a pc szétszedése nélkül. A főszerep tehát a Sharkoon termékeké.

A külső hdd keretek nem számítanak újdonságnak a számítástechnikában. Ha egy gyártó labdába akar rúgni egy ilyen termékkel, akkor két választása van:

Baromi olcsón ad valamit, ami vagy működik, vagy nem és vagy össze lehet rakni, vagy csak többé-kevésbé.

A másik út az, hogy minőségi anyagokat használva (igaz kicsit drágábban) korrekt termékkel jelentkezik, rábízva a vásárlóra a döntést, drágábban vesz minőséget, vagy olcsón hulladékot.

A Sharkoon döntése természetesen ez utóbbi volt, nem is illett volna a német céghez egy „gagyi line” termékcsalád.


Rapid Case


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva