Alu-nikkel és réz lovag


Szerző: insolens | Dátum: 2008-11-12 12:09:11 | Rovat: HardverTartalom:


A Computer Emporium jóvoltából 7 különböző ASUS cooler érkezett hozzánk, ezek első csoportját mutatjuk be. A cikk aktualitását adhatná a nyári meleg is, de mivel az igazai kánikula még várat magára, inkább a piacról eltűnt Zalman termékek utódlásának ügyében tesztelünk.

Tavaly ősszel kellemetlen meglepetés rázta meg a hazai számítástechnikai piacot. A VPOP és az APEH rajtaütött az egyik legnagyobb Zalman importőrön és ez a cég bizony mind a mai napig nem nyitott ki újra. Velük együtt tűnt el a piacról gyakorlatilag a teljes Zalman cooler család, egyik napról a másikra. Azóta új importőr nem érkezett, a nyári hőség pedig a nyakunkon.

A helyzet megoldása most az ASUS kezében van. Olyan új, innovatív termékcsaláddal jelentkeztek, ami még minket is meglepett. Hatalmas dobozban, számtalan kellékkel és ütős design-nal támad az ASUS. A kérdés a szokásos, csak a marketing osztály dolgozott jól, vagy a mérnökök is kitettek magukért?

Kezdjünk a két „kisebb” hűtővel, azaz a két lovaggal, hogy aztán majd jövő héten jöhessenek a „tagbaszakadtabb” társaik. (azaz a Square széria)


Silent Knight AL és Silent Knight II


tovább

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva