Asus CineVibe - különleges gamer fejhallgató


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-08-04 14:47:31 | Rovat: JátékAsus - innovatívak, mint mindig:


A világon elsőként.. Ha így kezdődik egy hír, már előre sejthető, hogy az Asus-ról lesz szó. Még márciusban, a Cebit alkalmával mutatta be a gyártó CineVibe mikrofonos fejhallgatóját, ami most kerül a boltokba. A termék különlegességét az adja, hogy rezeg. Mi ebben a nagy szám (amikor például a Genius már évek óta árul rezgős fejhallgatót)? Az, hogy itt feedback rezgésről van szó, ráadásul a játékok hanghatásaihoz igazodva. A basszus szinte letépi a felhasználó fejét, ami olyan játékélményt biztosít, amit eddig más fejhallgató aligha.A CineVibe USB-n keresztül csatlakozik a PC-hez, hang és rezgés erejét pedig a kábelen elhelyezett szabályzóval állíthatjuk, illetve itt tudjuk lenémítani a mikrofont is. A fekete és fehér színben megvásárolható újdonság hangszórói 30mm-esek, az említett kábel hossza pedig másfél méter. Komfort érzetünkről a különlegesen párnázott fül rész gondoskodik, a kényelmes használatot pedig a telepítés mentes USB garantálja. A mikrofonba természetesen zajszűrő eljárás is került, így chateléshez is remekül használható a CineVibe.Asus CineVibe - technikai adatok, ár:


A technikai adatlapra pillantva az alábbi értékekkel találkozhatunk: Impedance - Vibration on: 16ohm +- 25% at 1kHz, Vibration off: 32ohm +- 25% at 1kHz. Frequency Response - Headset 20Hz-20kHz, Microphone 100Hz~10kHz and Input sensitivity - Vibration on: 105dB +- 5dB at 1mW from HATS 4158C at 1kHz, Vibration off: 103dB +- 5dB at 1mW from HATS 4158C at 1kHZ.


Asus CineVibe - különleges gamer fejhallgató

Asus CineVibe - különleges gamer fejhallgató


Rezgős CineVibe fülesünk 95 dolláros áron vásárolható meg, ami hazai kisker szinten bő 25.000 Ft-os vételárat jelent majd.


Asus CineVibe - galéria:


Asus CineVibe - adatlap Asus CineVibe - fehér Asus CineVibe - fekete Asus CineVibe Asus CineVibe Asus CineVibe Asus CineVibe Asus CineVibe - fülpárna

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Asus HP-100U USB Wireless fejhallgató >> 18.940 Ft


Bluechip: Razer Carcharias fekete gamer headset >> 19.490 Ft

Címkék:  Asus, fejhallgató, CineVibe, rezgő, feedback, basszus, játék, Gamer


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva