WD My Passport Essential - divatos merevlemezek


Szerző: Mico | Dátum: 2010-07-27 15:51:03 | Rovat: HardverÚj dizájnú WD My Passport Essential HDD-k - A külső mindent elárul:


A Western Digital lerántotta a leplet új, dizájnos My Passport Essential sorozatú külső merevlemezeiről, melyekhez Boom Box, Black Hole, Cityscape, Fuchsia Leaf és Wave fantázianeveken juthatunk hozzá. A név mindent elárul, ha a termékekre tekintünk. A dekoratív külsőkkel megjelenő HDD-kel elsősorban a diákokat és a divat követőit célozza meg a gyártó.


WD My Passport Essential

WD My Passport Essential - Black Hole, Fuchsia Leaf, Boom BoxWD My Passport Essential HDD-k - adatok, elérhetőség és ár:


A meghajtók Windows kompatibilisek és tartalmazzák a WD SmartWare szoftverét is. Mind az öt típusra jellemző, hogy 2,5 hüvelykes mobil merevlemezt tartalmaz és 500GB adat tárolására alkalmas. Bár, már egyre inkább az USB 3.0-ás termékek gyártására fektetik a hangsúlyt a gyártók, jelen esetben erről szó sincs, hiszen ezek az adattárolók 2.0-ás USB kapcsolat segítségével csatlakoznak a számítógéphez. Az adatok védelméért az AES titkosítás felel.


WD My Passport Essential

WD My Passport Essential - Wave és Cityscape


A limitált szériás WD merevlemezek már kaphatóak, azonban csak és kizárólag a Best Buy és a WD Store kínálja a felhasználók számára. A HDD-k dizájntól függetlenül 120 dollárba kerülnek, amihez 2 év garanciát ad a gyártó.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: WD My Passport Essential 500GB külső winchester kék >> 24.220 Ft


Bluechip: Silicon Power Armor A50 500GB Arany >> 20.430 Ft


Foramax: Western Digital Passport Essential 500GB USB2.0 >> 24.900 Ft

Címkék:  WD, merevlemez, HDD, winchester, USB 2.0, külső, Passport


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2019 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva