Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-07-16 16:42:40 | Rovat: MultimédiaTuniq - a többieknek bejött, nekünk miért ne jönne:


A Tuniq nem kockáztatott túl sokat, amikor elkészítette saját, HD média lejátszóját. A nemes egyszerűseggel csak HD-BOX névre keresztelt masina ugyanazt kínálja, mint a konkurensek, bár egy kis újdonság azért most is van.


Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó

Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó


Mielőtt az extrákra térnénk, vegyük sorra a kötelezőt. A Tuniq HD-BOX mérete 190 x 170 x 65 mm, belsejébe pedig egy 3,5”-os SATA merevlemezt helyezhetünk el. (Amúgy egészen jópofa, oldalról töltős a gép, tehát a winchester - ami maximum 2TB lehet - a HD-BOX oldalába illeszkedik.)


Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó

Tuniq HD-BOX - oldalról eszik HDD-t


A gép hátlapja is hozza a kötelezőt, hiszen HDMI, Ethernet, 2 USB, optikai és coaxial-os hang, valamint RGB csatik is helyet kaptak. Extraként említhető a PC számára fenntartott USB foglalat, tehát a hálózaton kívül USB 2.0-n is másolhatunk a HD-BOX-ra.


Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó

Tuniq HD-BOX - hátlap


Ígértünk néhány extra funkciót. Ezek között említhető a gyárilag mellékelt WiFi egység, a többnyelvű menü, a Bit Torrent kliens, a nagyon sokgombos távirányító és az ajándék HDMI kábel is. Nem extra, de fontos megemlíteni, hogy az alábbi szabványok mindegyikét támogatja a Tuniq média lejátszója, méghozzá 1080p felbontásban is: AVI, MKV, DIVX, MP4, M4V, MOV, VOB, WMV, RMVB, FLV, XVID, H.264, MPG és MPEG.Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó - galéria:


Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó Tuniq HD-BOX - Full HD média lejátszó


A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: WD HDTV Multimédia Lejátszó + 250GB WD 2.5" My Passport >> 33.015 Ft


Bluechip: Asus HDP-R1 Full HD Média lejátszó >> 25.890 Ft


Foramax: A.C.Ryan Playon!HD Mini HD (LAN) lejátszó >> 31.990 Ft


Címkék:  Tuniq, HD-BOX, média lejátszó, 1080p, media player, Full HD


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva