GO OC 2010 - európai döntő - Mallorca


Szerző: certamen | Dátum: 2010-07-15 17:18:37 | Rovat: TuningGigabyte - lelkesen a tuningosok oldalán:


Az utóbbi időben számos tuning barát Gigabyte kezdeményezésről számolhattunk be: ilyen volt a gyártó X58A-UD9 alaplapja, jó néhány SOC videokártya és persze nem hagyhatjuk ki a sorból hírünk apropóját a GO OC 2010-sem. A hazai selejtezőn készült videó 1-2 napon belül felkerül oldalunkra, most azonban az európai döntővel kapcsolatban van mondani valónk.Európa számos országában rendeztek selejtezőket, melyek első helyezettjei mérhetik össze tudásukat holnap, a GO OC 2010 európai döntőjében. A résztvevők között (akik összesen 17 országot képviselnek) magyar fiú is van, toyone, azaz Tóth Gergő személyében. Ő lett a szerencsés, aki a hazai GO OC forduló nyertes párosból elutazhatott Mallorca-ra, hogy kint is megmutassa mire képes. Toyone-nal amúgy nem csak a GO OC-n, hanem például a Kingston rally napján is találkoztunk, ahol az új HyperX modulokat kínozta overrel nagy összhangban.


toyone

toyoneGO OC 2010 - Mallorca:


Mi is fog történni holnap Mallorcan? A tizenhét résztvevő betelepül a konfigurációk elé, és megpróbál minél jobb tuning eredményeket elérni. Méréseket Pifast, MAXXMEM, Super Pi 8M, és Wprime programokkal kell abszolválni és lehetőség szerint a mezőny elejében végezni. A verseny lezárultával a zsűri összegzi majd a megszerzett pontokat és a nyertes, amellett hogy a nagy, nemzetközi döntőre is elutazhat, hazaviheti a tesztgépet is. A nyeremény alkatrész értéke közel 3000 dollár és ehhez jön még a Taiwan-i repülőjegy és a szállás térítés. A másodiktól ötödik helyezettig végzők is utazhatnak, azonban ők alkatrész nélkül térnek majd haza. Ha már ennyit emlegettük a nyereményt és a tesztgépet, nézzük meg, mivel főznek Mallorca-n a srácok:


GO OC 2010 - európai döntő - Mallorca


Alaplap: GIGABYTE GA-X58A-UD7 Motherboard
Memória: KINGSTON KHX2250C9D3T1FK3/6GX
SSD: KINGSTON SNV425-S2/64GB

Processzor: Intel Core i7 980X CPU (Gulftown B1)
Videokártya: GIGABYTE GV-R56OC-1GI Graphics Card
Tápegység: Cooler Master Silent Pro M1000


A GO OC 2010 európai döntőjét holnap élőben is nyomon követhetitek, hiszen az Overclocking-TV folyamatos közvetítést biztosít.
Címkék:  Gigabyte, GO OC, tuning, verseny, Mallorca, toyone


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2019 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva