Canon VIXIA HF M32 - kettős memóriás videokamera


Szerző: Mico | Dátum: 2010-07-14 16:54:37 | Rovat: MultimédiaCanon VIXIA HF M32 - főbb jellemzők:


Elődeihez hasonlóan a VIXIA HF M32 is lenyűgöző, HD minőségű videókkal „ajándékoz” meg minket. Ideális a nyaralások, esküvők, de bármilyen nagyszerű pillanat megörökítésére. Könnyű és ultra vékony vázának köszönhetően nem okoz nagyobb nehézséget a kamera kézben tartása, így bátran, hosszasan videózhatunk. Sok videó készítését segíti a HF M32 adattárolása is, ami kettős Flash rendszerre épül. A gépbe épített 64GB memória mellé akár 2TB SDXC is tehető, tehát gyakorlatilag csak rajtunk és az akkumulátoron múlik, mennyit videózunk egyhuzamban.


Canon VIXIA HF M32 - kettős memóriás videokamera

Canon VIXIA HF M32 - kettős memóriás videokamera


A VIXIA HF M32 is megtartja a Canon szabadalmaztatott képalkotási technológiáját, azaz a HD video-objektívet, a HD CMOS képérzékelőt és a DIGIC DV III képfeldolgozó processzort is. Valamint nem feledkezhetünk meg az érintésérzékeny LCD kijelzőről sem, ami minden M sorozatú videó rögzítőre igaz. Az M32 esetében egy 2,7 colosról van szó.Canon VIXIA HF M32 - a kamera néhány funkciója:


Intelligens Auto: Ez, ahogy nevében is benne van egy nagyon intelligens funkció. Kinyomozza és értelmezi a jelenlevő fényt, színt, mozgást, távolságot és automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbbet.


Touch & Track: a kiválasztott tárgyat, embert, állatot követi, mindig a középpontban tartja és megfelelően exponál.


Relay Recording: Ez egy nagyon hasznos funkció, amely arra szolgál, hogy egyetlen pillatanról se maradjuk le, még akkor sem, ha az elsődleges adathordozónk megtelt. Folyamatosan felveszi az eseményeket, amit az üres adathordozóra később ráír.


HD-to-SD Downconversion: Ez a funkció elsősorban azok számára jelent megkönnyebbülést, akik videóikat a különböző közösségi megosztókra is fel szeretnék tölteni. A miértre a válasz az, hogy normál felbontású képekben is megőrzi a készülék a videót, így egyszerűen és könnyen feltölthetőek, nem kell a HD minőség miatt aggódni.


Canon VIXIA HF M32 - kettős memóriás videokamera

Canon VIXIA HF M32


Canon VIXIA HF M32 kompatibilis az Eye-Fi SD memóriakártyával is, ami megkönnyíti a PC-re való adatátvitelt, hiszen WiFi-n keresztül tölthetjük át a videóinkat és nem kell a vezetékkel bajlódnunk, illetve mérgelődni, ha nem találjuk az adatkábelt. Ha vízalatti felvételeket szeretnénk készíteni, azt is megtehetjük, de ehhez szükségünk lesz egy Canon WP-V2 vízálló tokra is, amivel akár 130 méter mélységben is rögzíthetjük az eseményeket.


A VIXIA HF M32 kettős flash memóriás kamera a tervek szerint szeptembertől lesz kapható és fogyasztói ára 1000 dollár. A hozzá vehető Canon WP-V2 vízálló tok jelenlegi becsült kiskereskedelmi ára pedig 600 dollár.Canon VIXIA HF M32 videokamera - galéria:


Canon VIXIA HF M32 Canon VIXIA HF M32 Canon VIXIA HF M32 Canon VIXIA HF M32 Canon VIXIA HF M32 Canon VIXIA HF M32 Canon VIXIA HF M32 Canon VIXIA HF M32 Canon VIXIA HF M32 Canon VIXIA HF M32


A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Aqua: Panasonic HDC-SD200EPK Full-HD videokamera >> 234.940 Ft


Bluechip: Canon LEGRIA HF M36 HD videokamera >> 209.990 Ft


Címkék:  Canon, VIXIA, HF M32, videokamera, HD kamera, flash, SDXC


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva