Lucasarts - a trendekkel szemben?


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-07-12 12:52:42 | Rovat: JátékLucasarts – a kívánság számukra nem parancs:


A rivális Kirk kapitány kalandjait múlt évben újraírták, s J.J. Abrams Chirs Pine-nal karöltve olyan remekművet rakott le az asztalra, hogy a Csillagok háborúja fanatikusai is szeretnének pár újabb menetet. Lucas azt mondta 5 éve, hogy befejezte, és tartja is ehhez magát, a további magyarázkodást pedig cége alkalmazottjaira bízta.


Force Unleashed 2 - Starkiller bedurvul

Force Unleashed 2 - Starkiller bedurvul


Hayden Blackman szerint a Star Wars nem egy képregény, melyet nem lehet magyarázni különböző idősíkokkal, mint a Pókember szériában. Most már csak a részek közötti űröket szeretnék kitölteni, olyan spin-offokkal mint a The Force Unleashed illetve a Clone Wars animációs sorozat. Tehát szó sincsen friss címekről vagy régi klasszikusok folytatásairól, ami elég elszomorító, főleg annak tükrében, hogy a Force Unleashed második felvonásának lassan köze sincs a Star Wars-hoz, no meg maga a program játékmenet terén is óriási kihívásokkal küzd.


Blackman a jövőbeli projektekről annyit árult el, hogy az annak idején Super Nintendo-ra megjelent Super Star Wars feldolgozását szeretnék megjelentetni kizárólag Xbox 360-ra, bár ennek megvalósításának mikéntjéről még csak gondolkodnak a kerekasztalnál.


The Force Unleashed II - kommentált játékmenet videó:


Címkék:  Lucasarts, játék, trend, Star Wars, Force Unleashed


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva