E3 zárás - a nagy nyertesek egyben a jövő nagyágyúi


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-07-09 12:13:29 | Rovat: JátékMikor a harag imádatot vált ki:


A zavaros alcím John Carmack: Rage című poszt-apokaliptikus lövöldéjére hivatott asszociálni, ami az idei kiállítás nyerteseként vonult be a nagykönyvbe. Ez három díjat jelent az id Software-nek, a legjobb akciójáték kategóriában nyert, vitte a pálmát konzolok terén is, sőt még a vizualitását is elismerték. A Nintendot is többszörös dicsérettel illeték meg, a 3DS kézi konzoljuk a show legjobbja lett, sőt a köré rendezett bemutató szervezője is kapott egy szép honoráriumot.


Rage: nem csoda hogy a grafikáját is díjazták

Rage: nem csoda hogy a grafikáját is díjazták


A további kategóriák győztesei nem okoztak nagy meglepetést: StarCraft II hiányában biztos volt a Firaxis diadala a Civilization ötödik részével, de a Criterion-EA duó versenyzős programja, a Need for Speed: Hot Pursuit is sikerszagú volt, ösztöneink pedig nem csaltak.


Need for Speed: Hot Pursuit

Need for Speed: Hot Pursuit


Menetrendszerűen kapta meg a szerepjátékok legjobbja titulust, a BioWare Old Republic-ja, ám a Valve közbelépésének köszönhetően a Portal 2 már elhalászta a legjobb PC-s illetve akció-kaland címeket. Multiplayer játékok terén sokak a Medal of Honor illetve a Call of Duty: Black Ops párviadalára számítottak, ám Ezio Auditore mindkét projektet sunyin hátba döfte, ez pedig az Assassin’s Creed: Brotherhood eddigi érdemein látszik meg.


Assassin’s Creed: Brotherhood

Assassin’s Creed: Brotherhood


Az adatok a 30 legnevesebb észak-amerikai szakújság véleményének összegzésével készültek, ergo ez már könnyen nevezhető reális listának.


Rage Quakecon 09 trailer:


Címkék:  Rage, NFS, Assasins Creed, E3, nyertes


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2018 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva