Thermalright Silver Arrow - ezüst nyíl a processzoron


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-06-28 14:30:13 | Rovat: HardverEzüst nyíl - nem csak a Forma1-ben hanem a PC-ben is:


Ha a McLaren esetleg idén világbajnok lenne a Forma1-ben, akkor a Silver Arrow processzorhűtő eladásai az égig nőnének. Persze nem valószínű, hogy a Thermalright ezen az analógián elindulva adott volna nevet legújabb coolerének. A név tehát ezüst nyíl, méghozzá két ventilátorral, hatalmas hőátadó felülettel és közel egy kilós súllyal.


Thermalright Silver Arrow

Thermalright Silver Arrow


A Thermalright mostanában alaposan kitesz magáért és a Silver Arrow sem marad el a mostanában látott újdonságok mögött. Nézzük, ezúttal milyen technikai részletekkel és adatokkal bűvöl el minket a gyártó.


Thermalright Silver Arrow - főbb képességek, adatok:


Ami a technikai részleteket illeti, a Silver Arrow kompatibilis az összes jelenleg futó processzorfoglalattal, ideértve az LGA 1156 és AM3 rendszereket is. A borda mérete 147 x 123 x 160 mm, míg a szellőzésről két darab 160mm-es légkeverő gondoskodik (ezek PWM vezérelt, TY szériás Ultra halk ventilátorok). Zaj tekintetében is igen kedvező a helyzet, a két cooler együttesen is csak 21 dBA hangot kelt. Légforgatásuk egészen kimagasló, hiszen maximális fordulaton 73,6 CFM levegő mozgatására képesek.


Thermalright Silver Arrow

Thermalright Silver Arrow - a borda és az egyik ventilátor


Mindent összevetve a Thermalright Silver Arrow egy vérbelói felső kategóriás léghűtő, annak minden előnyével és hátrányával. Mivel a gyártó nem árulta még el, hogy az új (amúgy nem ezüst, hanem réz) csoda mikor és mennyibe fog kerülni, nekünk egyelőre csak a nyálcsorgatás maradt.Thermalright Silver Arrow és HR02 galéria:


Legutóbbi Thermalright híradásunkban még nem tudtunk rendes, nagyfelbontású képeket adni a HR02 passzív processzorhűtőről, mostanra azonban ezek a fotók is befutottak. Galériánkban tehát a Silver Arrow mellet a HD02 is felbukkan:

Thermalright Silver Arrow - banner Thermalright Silver Arrow Thermalright Silver Arrow Thermalright Silver Arrow - borda Thermalright Silver Arrow - ventillátor Thermalright HR02 - passzív CPU cooler - banner Thermalright HR02 - passzív CPU cooler Thermalright HR02 - passzív CPU cooler Thermalright HR02 - passzív CPU cooler Thermalright HR02 - passzív CPU cooler


A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Thermaltake CL-P0539D ISGC 300 4in1 CPU cooler >> 11.230 Ft


Bluechip: Asus Silent Square EVO univerzális >> 13.090 Ft


Foramax: Scythe Mugen2 Rev.B (Intel 1156-s CPU-ra is) >> 13.500 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  Thermalright, Silver Arrow, processzorhűtő, cooler, cpu


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva