Vizo - USB 3.0 termékáradat


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-06-18 15:48:04 | Rovat: HardverVizo Luxon Super SD (USB 3.0):


Kezdjük kitekintőnket a legnagyobb érdeklődésre számot tartó termékkel, a Vizo Luxon Super SD-vel. A 3,5”-os SATA merevlemezek fogadására képes külső ház tulajdonképpen az általunk is bemutatott Luxon továbbfejlesztett változata. Egyetlen lényegi változtatást csak, a csatoló felületekben láthatunk, hiszen az eSATA-t leváltotta az USB 3.0. A korábbi verzióhoz képest apró visszalépés, hogy IDE felületű merevlemezt már nem kezel a Luxon Super SD, ez azonban mai szemmel már nem is lehet elvárás.


Vizo Luxon Super SD (USB 3.0)

Vizo Luxon Super SD (USB 3.0)Vizo Traveler 3 (USB 3.0):


A fent bemutatott Luxon kistestvérének tekinthető a Traveler 3. Ez a 2,5”-os winchesterekkel dolgozó HDD keret pont azt kínálja, amire mindenkinek szüksége van: gyors, kicsi, keveset fogyaszt és zsebben is kényelmesen hordozható.


Vizo Traveler 3 (USB 3.0)

Vizo Traveler 3 (USB 3.0)Vizo Traveler ES (USB 3.0):


Érdekes szerkezet a Traveler ES. Egy, a merevlemez hátuljára felcsatlakoztatható kis dobozkát képzeljünk el, ami a SATA felületből csinál USB 3.0-t. Otthoni felhasználásra kevésbé alkalmas, azonban a szervizesek egyik álma válik valóra a Traveler ES személyében.


Vizo Traveler ES (USB 3.0)

Vizo Traveler ES (USB 3.0)Vizo SPEEDUP PCI-E Host Card (USB 3.0):


Ha már számos USB 3.0-ra épülő külső házat és átalakítót kínál a Vizo, teljesen logikus lépés egy host kártya bejelentése is. A PCI-E 1x aljzatba illeszkedő bővítő alacsony profiljának hála HTPC gépekbe is felhasználható. További extraként említhető a belső FDD tápkonnektor, ennek köszönhetően biztosan elegendő áramot biztosíthatunk USB 3.0 ketyeréinknek.


Vizo SPEEDUP PCI-E Host Card (USB 3.0)

Vizo SPEEDUP PCI-E Host Card (USB 3.0)Vizo EZSurf Fanless Notebook Cooler:


Bár nem USB 3.0 termék, mégis érdemes pár mondatot az EZSurf bemutatásának szentelni. A notebook tulajdonosoknak szánt alátét tulajdonképpen nem más, mint egy passzív hűtő pad. Áram és minden csatlakozó mentes kivitel, alumínium ház és többféle színű burkolat, ez a Vizo EZSurf Notebook cooler. (Akik ölben használják a laptopot, ennél jobb kiegészítőt keresve sem találhatnak hozzá.)


Vizo EZSurf Fanless Notebook Cooler

Vizo EZSurf Fanless Notebook Cooler
A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: ASRock USB 3.0 PCI-Ex1 kártya >> 6.345 Ft


Bluechip: MSI USB 3.0 PCI-E bővítő >> 6.225 Ft


Foramax: Sharkoon QuickPort USB3.0 SATA dokkoló >> 16.800 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  Vizo, USB 3.0, bővítő, HDD, keret, luxon, traveler


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva