ViewSonic NexTV VMP75 - média lejátszó


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-06-15 11:56:17 | Rovat: MultimédiaViewSonic - megint igényes cuccot alkottak:


A ViewSonic termékeire általában is jellemző az igényes kivitel és az átgondolt tervezés. Ez meg is látszik új média lejátszójukon, ami nem véletlenül csak most kerül a boltokba. A ViewSonic okosan megvárta, mit kínálnak a konkurensek, majd összegezte a tapasztalatokat és egy, a többiekénél minden tekintetben jobb termékkel állt elő. A végeredmény neve NexTV VMP75. Képességei között említést érdemel az internet elérés, az eSATA és a jól átgondolt távirányító is.


ViewSonic NexTV VMP75 - média lejátszóViewSonic NexTV VMP75 - főbb képességek, adatok, ár:


Ha kicsit közelebbről vizsgáljuk a ViewSonic NexTV VMP75-öt akkor meg kell állapítanunk, ezúttal a belbecs jelenti az igazi pluszt. Külseje alapján csak egy kis műanyag doboznak gondolhatnánk a VMP75-öt, azonban sokkal több ennél. Az előlapon csak egy LED jelzi, hogy egyáltalán be van-e kapcsolva a média lejátszó, a hátoldal azonban sokkal érdekesebb. Itt találjuk a Composite, optikai hang és HDMI csatlakozókat, illetve az USB, eSATA és Ethernek konnektort is. Nem látható,de jelen van egy WiFi modul is, tehát asztali gépünkkel, vagy a Routerrel vezeték nélkül is létesíthetünk kapcsolatot.


ViewSonic NexTV VMP75 - média lejátszó

ViewSonic NexTV VMP75 - média lejátszó - hátlap


A WiFi amúgy nem véletlenül került be a ViewSonic NexTV VMP75-be, hiszen a lejátszó rendelkezik beépített böngészővel is. Ez alapvetően új elképzelés, eddig a TV-re köthető 1080p HD lejátszók ilyen opciót nem támogattak. Sajnos teljes internet elérésről azért nem beszélhetünk (Flash és Java lejátszó például egyáltalán nincs) de híreket olvasni és videót nézni netről is tudunk. (Ideértve a Youtube összes tartalmát, akár HD minőségben is.)


ViewSonic NexTV VMP75 - média lejátszó

ViewSonic NexTV VMP75 - média lejátszó


Az alap funkciókról még nem esett szó, de gondolom teljesen egyértelmű, hogy a ViewSonic NexTV VMP75 teljes 1080p Full HD támogatást kínál, a megszokott formátumokkal együtt. (MPEG1, 2, 4, DivX 3,4,5,6, XviD, H.264/AVC, MP3, WMA, FLAC WAV, OGG stb..) Multimédia lejátszónkhoz távirányító is dukál, melyről további adatokat a lenti galériában találtok. A ViewSonic NexTV VMP75 ára 150 dollár, ami kb.: 45.000 Ft-os árat jelenthet idehaza.ViewSonic NexTV VMP75 média lejátszó - galéria:


ViewSonic NexTV VMP75 - adatlap ViewSonic NexTV VMP75 - adatlap ViewSonic NexTV VMP75 ViewSonic NexTV VMP75 ViewSonic NexTV VMP75 ViewSonic NexTV VMP75 ViewSonic NexTV VMP75 ViewSonic NexTV VMP75 - csatlakozók ViewSonic NexTV VMP75 - távirányító


A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Western Digital HDTV Live Multimédia Lejátszó >> 34.080 Ft


Bluechip: Asus HDP-R3 Full HD Wi-Fi Média lejátszó >> 46.690 Ft


Foramax: A.C.Ryan Playon!HD Mini HD (LAN) lejátszó >> 31.990 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  Viewsonic, multimédia, lejátszó, HD, Full HD, 1080p, Youtube


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2019 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva