Arctic - új név, régi márka


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-06-08 14:02:56 | Rovat: MultimédiaArcic - nagyra nőtt a svájci cég:


Az eredetileg csak processzor és videokártya hűtőket tervező és gyártó Arctic Cooling mára akkorára nőtt, hogy nevet kellett váltania. Az új név az Arctic, ami azt fejezi ki, hogy a vállalat már nem csak coolerekkel foglalkozik.


Arctic hűtők

Arctic - új logóval


Ez a névváltás amúgy érik már egy ideje, hiszen mi is számos alkalommal számoltunk be az Arctic akkumulátorairól, töltőiről, konzoljairól és fülhallgatóiról. Ez utóbbi két termékkör annyira felkeltette az érdeklődésünket, hogy CeBIT2010-es beszámolónkból jó pár percet szenteltünk a témának.


az Arctic termékről szóló rész 7p:40mp-től tekinthető megArctic - minden marad a régiben:


Bár az új név új irányvonalat is jelöl, azért az Arctic-tól megszokott hűtő termékvonal sem hal ki. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a cég számos új mérnököt vett fel, akik külön foglalkoznak a multimédia és a kiegészítő üzletággal. A hűtősők maradtak a helyükön, így a későbbiekben is találkozhatunk a Frezzer Xrteme és az Arctic Accelero 5870 Xtreme-hez hasonló termékekkel.


Arctic hűtők

Arctic hűtők - ez az üzletág is tovább virágzikTesztelnénk, de még mindig nem elérhető:


Igaz, hogy a CeBIT-en kipróbáltuk az Arctic legújabb fülhallgatóit és kézi konzoljait (Arctic GCM) is, viszont látogatóinknak alig tudunk ebből valamit átadni. Ha minden jól megy jövő hónap elejére végre hazánkba is érkezik egy szállítmány, így videós tesztben számolhatunk be a konzolokról és egyéb kiegészítőkről.


Arctic hűtők

Arctic multimédia termékek - nagyon várjuk a kézi konzolt és a füleseket
A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Arctic Cooling GC Pro Játékkonzol >> 13.420 Ft


Bluechip: Arctic Cooling Fusion 550R 550W >> 18.890 Ft


Foramax: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2 cooler >> 5.990 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  Arctic, konzol, hűző, elem, akku, töltő, fülhallgató


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva