Thermaltake Toughpower Grand tápegységek


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-06-07 13:48:03 | Rovat: HardverThermaltake Toughpower Grand - minőségi külső és belső:


A sok-sok „csináld magad” perifériát előállító Thermaltake a napokban hírül adta, hogy elindult a Toughpower vonulat következő, high-end PC tápegység kategóriás Grand darabok sorozatgyártása. Kinézetre minőségi tápegységnek látszó tárggyal van dolgunk, jópofa fekete-piros dizájnnal. Ahogy a kisfilmben láthatjuk a dobozka elég körültekintően ki lett tömve mindenféle hasznos és szükséges komponenssel, kiderül továbbá, hogy moduláris tápegységgel van dolgunk.Végignézve videónkat a TT állítása szerint a belsőre sem lehet panaszunk. A Toughpower Grand széria darabjai megkapták a 80 Plus Gold minősítést, mely alapján már 50 százalékos terhelés mellett is 90 százalék feletti hatékonysággal dolgoznak az egységek és a 0.95 aktív PFC-nek köszönhetően villanyszámlánk összege is észrevehető csökkenést mutathat. De mivel a multi-core CPU és GPU használó gémer PC tulajdonosok táborát célozza legújabb termékével a TT, talán ez nem elsődleges szempont lesz a vásárlás tekintetében.


Thermaltake Toughpower Grand tápegységek

Thermaltake Toughpower GrandThermaltake Toughpower Grand - stabil és hosszútávú üzemidő:


Környezetbarát és ipari minőségű komponensekből lettek tervezve a Toughpower grandiózus darabjai, így biztosítva akár 24/7 üzemidős működés mellett is a lehető legnagyobb stabilitást és hosszútávú megbízhatóságot. Tápegységeink hőmérséklete az állandó használat mellett sem emelkedik 50 Celsius fok fölé, köszönhetően a belső vezérlésű 14 cm-es virág alakú ventilátornak, mely az emelkedő belső hőmérséklet függvényében növeli sebességét.


Thermaltake Toughpower Grand tápegységek

Thermaltake Toughpower Grand tápegység - több nézetből


A minél halkabb működés érdekében a csomagban találni fogunk 2 szett anti-vibrációs rögzítőt, továbbá egy kis tasakban tárolhatjuk nem használt kábelszárainkat. A Thermaltake Toughpower Grand tápegységek már elérhetőek a gyártó amerikai kínálatában, a 750W-os (TPG-750M) 189.90 US dollárért, míg a 650W-os (TPG-650M) 169.90 US dollárért.


Thermaltake Toughpower Grand - galéria:


Thermaltake Toughpower Grand 750W doboz Thermaltake Toughpower Grand 650W doboz Thermaltake Toughpower Grand Thermaltake Toughpower Grand Thermaltake Toughpower Grand - moduláris Thermaltake Toughpower Grand Thermaltake Toughpower Grand Thermaltake Toughpower Grand kellékek Thermaltake Toughpower Grand cooler


A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Thermaltake TR2 RX W0146RE 450W tápegység >> 15.615 Ft


Bluechip: Thermaltake Tough Power W0106RED 700W táp >> 33.190 Ft


Foramax: Thermaltake VK90001N2ZD ElementT táp nélkül >> 19.990 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  Thermaltake, Toughpower, tápegység, PSU, 80+, Grand


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva