APC Back UPS Pro újdonságok


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-06-03 17:38:35 | Rovat: HardverAPC - szinte fogalom a szünetmentesek piacán:


Az APC, mint márkanév nagyjából ugyanazt jelenti a szünetmentesek piacán, mint a Google a keresők között. Ez nem véletlen, hiszen a gyártó számos olyan extra szolgáltatást kínál, ami a remek UPS termékcsaláddal karöltve teszi piacvezetővé az APC-t. Nézzük, mit kínál a megújult (drágább ám igazán jól felszerelt) Back UPS Pro termékcsalád.


APC Back UPS Pro

APC Back UPS Pro - 500 és 700 modellek, illetve a hátlapPro termékcsalád - nem csak profiknak:


A Back UPS Pro szünetmenteseket elsősorban kisebb irodákba, vagy komolyabb otthoni gépek mellé ajálnja az APC. A termékek közös jellemzői három fő irányvonal köré csoportosíthatók, az alábbiak szerint:


Az első és legfontosabb jellemző, az az energiatakarékosság. Ezt az APC kétféleképpen oldotta meg. Egyfelől az UPS Pro hátoldalán lévő csatlakozóra dugott eszközöket a szünetmente lekapcsolja, ha épp nem használjuk őket. Emellett, az összes modell rendelkezik egy úgynevezett AVR funkcióval, ami a feszültségszabályzásért felel. A két techonlógia együttesen évente átlag 6000 Ft megtakarítást eredményez a villanyszámlávól.


Minden APC Back UPS Pro rendelkelzik LCD kijelzővel, melyen könnyedén nyomon követhető a terhelés, a becsült áthidalási idő, a bemenő feszültség és a kritikus diagnosztikai információk. A termék tetején lévő gombok segítségével egyetlen gombnyomással vezérelhetjük a kijelzőt, vagy némíthatjuk el a riasztást..


Mellékelt szofverben sincs hiány, köszönhetően a Power Chute® Personal Edition-nek. Ezen a bárki számára könnyen elsajátítható szoftveren keresztül menedzselhetjük APC-nket: például menthetünk shutdown profilt, ami az adatok mentése után, a felhasználó jelenléte nélkül állítja le az ottfelejtett PC-t.


APC Back UPS Pro

APC Back UPS Pro - 550 - adatlap


Az APC 3 év garanciát vállal a Back UPS Pro modellekre, melyek számos variációban megvásárolhatók. Kimenetek terén 6-10 csatlakozó, áthidalái idő alapján pedig másfél-két órás típusok közül válogathatunk.A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: APC Back-UPS BR550GI 550VA LCD szünetmentes tápegység >> 35.630 Ft


Bluechip: APC BACK 650 VA szünetmentes >> 31.090 Ft


Foramax: APC BackUPS ES 400VA BE400-GR >> 18.900 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  APC, UPS Pro, szünetmentes, tápegység, megtakarítás


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva