NZXT Vulcan mikro-ATX Lan-party PC ház


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-05-12 17:19:34 | Rovat: HardverNZXT Vulcan- elsőként tengerentúli starttal:


A gyártói hírközpont adatai szerint május 20-ára datálódik a hivatalos start. Elsőként az Egyesült Államokban, majd 5 nappal később az európai piacokon is kitör az NZXT vulkánja. Ahogyan a már korábban bemutatott NZXT Tempest EVO terepmintás közép torony, a Vulcan is a Crafted Series házcsalád tagjait bővíti. Kedveskedett az NZXT egy kis videóval, mely röviden vizualizálja nekünk a Vulcan legfontosabb tulajdonságait, lássuk hát!
NZXT Vulcan- kicsi lapoknak és nagy VGA-knak:


Rövid bevezetőnkben és a videón láthatóan elsőként találkozhatunk a piacon olyan házzal, mely m-ATX mérete mellett képes a 34cm hosszú VGA fogadására. Sőt egyből 2 darab is beszerelhető. További érdekesség a kialakításnak köszönhetően, hogy a 170mm magas CPU hűtőbordák i elférnek a házban. 180x 422.5x 406mm és 5.8kg alumínium és műanyag szerelvényünk kívülről-belülről fekete festést kapott. A belső térben a legnagyobb VGA-k mellett elfér még 2-2 külső kis és nagymeghajtó, valamint további 2 belső fiókba csavarmentes megoldással szerelhetőek meghajtóink. Normál-ATX méretű tápunkat a házikó aljára anti-vibrációs gumibakokra ültetve rögzíthetjük.


NZXT Vulcan mikro-ATX Lan-party PC ház

NZXT Vulcan mikro-ATX Lan-party PC ház
NZXT Vulcan- szellős-színes ventilátorokkal:


A párba kötött VGA-k esetében meglehetősen közel csücsül egymás mellett a 2 kártya, ezért bizony gondoskodni kell a belső tér megfelelő légáramoltatásáról. Az összesen 5 kialakított ventilátor helyből gyárilag hármat fogunk kapni, 120mm-es méretekben egyet előre kettőt pedig a ház tetejére szerelve. Bár képeinken kék neoncsövekkel látható, de alap esetben narancssárga LED-fényben pompáznak üzem közben, hogy megteremtsék az izzó, vulkáni hangulatot. Rajtuk kívül hátulra 92/80mm-es, oldalra pedig egy 200mm-es légkavaró rögzíthető fakultatív módon.


NZXT Vulcan mikro-ATX Lan-party PC ház

NZXT Vulcan mikro-ATX Lan-party PC ház


Mint hírünk elején jeleztük, elsőként a tengerentúli start esedékes május 20-i dátummal, 5 nappal később pedig elérhetővé válik az NZXT Vulcan mikro-ATX ház Európában is. Az amerikai piacokon 69.99 dolláros áron kezdődik meg az értékesítés.A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Cooler MasterStorm SCOUT táp nélküli ház >> 24.325 Ft


Bluechip: Enermax Vostok ECB-3020B 405W >> 19.290 Ft


Foramax: Raidmax Sagitta2 fekete táp nélkül >> 18.900 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  NZXT, Vulcan, ház, microATX, LAN


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva