Darkspawn Chronicles - az új Dragon Age DLC


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-05-12 15:14:29 | Rovat: JátékAlternatívák, lehetőségek:


Kevés olyan fordulópont volt a programban, ahol nem volt beleszólásunk a sztori menetét taglaló kérdésekbe; az egyik ilyen, az egyesülés rituáléja volt, mely az egyik legmegrázóbb jelenetként vonult be abba a bizonyos nagykönyvbe. A rizikós szertartást a három újonc szürke kamarás közül, csak a játékos karaktere élte túl. Hivatalosan ez történt, a fejlesztőbrigád azonban úgy döntött, hogy megvizsgálja az érme másik oldalát: vagyis, mi lett volna, ha a harcosok egyike sem élte volna meg a napot?


Darkspawn Chronicles - az új Dragon Age DLC

Darkspawn Chronicles - az új Dragon Age DLC


A Darkspawn Chronicles-ben a karakter maga is egy lesz a mezőket felperzselő éjfattyak közül, ezúttal parancsnokként kommandírozhatja csapatait. Normális esetben pajtásként kezelt társait kell hidegre tennie, köztük a kamarások vezérévé előlépett, Alistairt; de ha valaki ránéz a képekre, az azt is láthatja, ahogyan egy ogre éppen Morrigan meggyőző arcszerkezetét készül átrendezni méretes öklével.


Buktatók a koncepcióban:


Persze a masszába olvadás sok kérdést vet fel a játékmenettel kapcsolatban. Példának okáért: mennyire marad ez által mélységekkel rendelkező RPG a játék; illetve, hogy mennyire lesz illúzióromboló az aktuális főszál, az eredeti történet tükrében? Mindenesetre a tartalom árával kapcsolatban jóval kevesebb kivetnivalónk akad: a csomag 1000 forint körül alakul, vagyis 400 BioWare/Microsoft pont ellenében válik letölthetővé május 18-tól.


Darkspawn Chronicles - az új Dragon Age DLC

Darkspawn Chronicles - az új Dragon Age DLCDragon Age Origins : Darkspawn Chronicles DLC trailer:

Címkék:  Bioware, Darkspawn Chronicles, DLC, játék, game


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva