Raptor Gaming H3 Stereo gémer fülhallgató


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-05-11 14:46:47 | Rovat: Játék


Raptor Gaming széles és szőke kínálattal:


Elérhető termékeivel a gémer játékosok táborát célozza meg a Raptor Gaming. A gyártó weboldalát mustrálva megállapíthatjuk, hogy számos PC periféria egység, ház és komplett csúcsgépeken keresztül néhány konzol kiegészítő is található a kínálatban. A teljesség igénye nélkül majd a 2010-es Raptor-lányok egy kis vizuális sokk formájában kalauzolnak benneteket, én addig nekilátok a következő soroknak..


Raptor Gaming széles és szőke kínálattal

Raptor Girls - Gaming eszközök széles kínálataRaptor Gaming H3 Stereo a legújabb állomás:


Rázódjon vissza mindenki a „mell”-bőséges kínálat okozta vizuális stroke-ból és nézzük a mikrofonos fülesünk történetét. Volt már LH1, GH1 és H2, nem meglepő módon a legújabb modell a H3 nevet kapta. A gyártó állítása szerint maximálisan a játékosok igényeinek kielégítésre lett optimalizálva a H3. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a tervezés időszakában a Raptor Gaming fejlesztő laboratóriumaiban több száz órás játék-dömpigek alatt néhány szerencsés kiválasztott élesben tesztelhette és vethette össze tapasztalatait a fejhallgatóval kapcsolatban. Ennek eredményeként született meg a H3.


Raptor Gaming H3 Stereo

"Raptor Gaming H3 StereoRaptor Gaming H3 és az Enemy-Location-Mode szabadalom:


Büszkén hangoztatja a gyártó legújabb ötletét, mely az Enemy-Location-Mode levédett nevet kapta. A fejlesztés alkalmazásával lehetőségünk van külön-külön állítani a jobb és bal oldali tányérok hangerejét. A Raptor Gaming szerint ez azért jó, mert az emberi fül nem azonos mértékben érzékeli a hanghullámokat, de ennek alkalmazásával kiküszöbölhetőek az apró különbségek, így játék közben gyorsabban meghalljuk a közeledő ellenség neszeit és hamarabb el tudjuk sütni a stukit. Marketing vagy anatómia, csak az foglalkozzon vele, akit nem győztek meg a lányok..


Raptor Gaming H3 Stereo

"Raptor Gaming H3 Stereo - Enemy-Location-Mode szabadalommal


Akik már meg lettek győzve, vagy még megtekintenék a cég egyéb kínálatát - vagy a Raptor-lányokat - látogassanak el a gyártó weboldalára, vagy leadhatják előrendeléseiket a Raptor Gaming online shop-jában a H3 fejhallgató szettre. Képeinken látható csatlakozókkal és hordtáskával 49.99 euró a termék kezdőára.A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Razer Carcharias gaming headset >> 21.725 Ft


Bluechip: SteelSeries Siberia Black (mikrofon nélkül) >> 13.090 Ft


Foramax: Logitech G330 Gaming Headset >> 10.490 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
Címkék:  játék, fejhallgató, H3, Raptor


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva