Seagate FreeAgent GoFlex termékcsalád


Szerző: Umbra | Dátum: 2010-05-11 13:40:09 | Rovat: Hardver


Komplett termékcsaláddal érkezik a GoFlex rendszer a Seagate kínálatában. Tagjai között találkozhatunk hordozható adattárakkal, külső meghajtókkal, valamint ezekhez tartozó különféle kábelezésekkel. Közös jellemzőjük a Mac és Windows rendszerekkel való kompatibilitás a megfelelő szoftver használatával. A FreeAgent vonulat erősítéseként érkezik egy újabb média lejátszó és egy net media megosztó egység.


Seagate GoFlex

Seagate GoFlex családGoFlex és GoFlex Pro - hordozható adattárak:


Meghajtóink 4 különböző színben (fekete, ezüst, kék, piros) válnak elérhetővé. Sima és Pro verzióink között a legfőbb eltérés a 7200 RPM fordulatszám és hardveres adattitkosítás a Pro verziók javára. Adattáraink mérete 320GB-1TB-ig terjed. Alap kivitelben mindegyik meghajtó elsőként USB2.0 kábelezéssel –vagy 10 dollár megspórolásával anélkül- kapható, sajnos a többi csatlakozót külön vásárolhatjuk meg a Seagate kínálatában. Típustól függően a legkisebb GoFlex 320GB-os modell 99 dollárért, a legnagyobb 1TB-os hordozható GoFlex Pro pedig 190 dollárért érhető el.


Seagate GoFlex Pro - hordozható adattárak

Seagate GoFlex Pro - hordozható adattárakSeagate GoFlex kábelrendszer:


A hordozható széria számítógépünkhöz való csatlakoztatását igen ötletes formában oldotta meg a Seagate. Adattáraink egy gyári szabvány adapterhez csatlakoznak, melynek a másik vége tartalmazza az eSATA, FireWire, USB2.0 és USB3.0 végeket. Sajnos, de nem annyira meglepő módon alaptartozékként csak az USB2.0 adaptert kapjuk -vagy azt se-, a többit plusz pénzért vásárolhatjuk meg.


Seagate GoFlex kábelrendszer

Seagate GoFlex kábelrendszerSeagate GoFlex Desk - terrabájtos külső meghajtók:


Gondolt a Seagate a nagyobb „adattár-teret” igénylő felhasználókra. Még mindig külső meghajtó formájában 1 és 2TB-os robosztus méretekkel folytatják a sort a GoFlex Desk modellek. Itt már nem a hordozható meghajtóknál alkalmazott kábelezéssel van dolgunk, hanem a meghajtó tartótalp lecserélésével érhetőek el az eSATA, FireWire, USB2.0 és USB3.0 kapcsolatok.


Seagate GoFlex Desk

Seagate GoFlex DeskSeagate GoFlex TV HD Media lejátszó és Net megosztó egység:


A Theatre+ HD által kitaposott ösvényen halad tovább a GoFlex TV HD média lejátszó egysége. Az alapötlet már adott volt, az elődhöz hasonlóan itt is, mint dokkolót használhatjuk a GoFlex sima és Pro meghajtóihoz. Alap kivitelben kapunk egy 500GB-os meghajtót és távirányítót. 1080p HD minőségű megjelenítés, DolbyDigital és DTS szabványok támogatottak.


Seagate GoFlex TV HD Media lejátszó

Seagate GoFlex TV HD Media lejátszó


Net Media megosztónk is egy ötletes elgondolás. Használatával elérhetővé válnak online tartalmak megjelenítése YouTube, Netflix, Picasa és MediaFly hálózatokról, valamint szintén dokkoló egységként is szolgál.A hírhez kapcsolódó, ajánlott termékek:


Aqua: Seagate FreeAgent Pro 750GB 3.5" külső HDD >> 31.815 Ft


Bluechip: Seagate FreeAgent Go 500GB Fekete >> 28.090 Ft


Foramax: Western Digital Passport Portable 500GB USB2.0 >> 24.290 FtA hír képanyaga a PC Aréna által biztosított HP DC7600 Ultra Silm számítógépen készült.
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2019 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva