Assassin’s Creed: Brotherhood - folytatás még az idén!


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-05-11 10:37:56 | Rovat: Játék


Keresztesek antitézise:


Kevesek tudták, hogy mi volt a valódi célja a hadjáratoknak, és még kevesebben fogtak fegyvert, hogy megállítsák a templomos lovagokat. Azok viszont, akik a Pápával szembeszegültek, egyetlen ligába tömörülve gyilkoltak az igazságosság nevében. A cím (Brotherhood = Testvériség) innen ered; a profi orvgyilkosok közé beékelődő Ezióval kell kalandoznunk ismét, aki az évek során lázadó ifjúból, középkorú, borostás mesterré érett a szakmájában.


Assassin’s Creed: Brotherhood

Assassin’s Creed II


Meglepő, hogy az Ubisoft egy kiforrott többjátékos móddal akar előállni, mely keretein belül a játékos egyedi küzdőstílust alakíthat ki, és számos karakter bőrébe bújva szedheti áldozatait sunyi módon. Az egyjátékos kampány a megkezdett történet folytatását, illetve a reneszánsz Rómát és környékét is ígéri, mint bebarangolható területet.


Nagyobb-e a füstje, mint a lángja?


Az első felvonás végigjátszása után felvetődött kérdést sokáig vitatta a sajtó, s most ismét előkerül a Brotherhood bejelentése apropójából. Az új rész nem követi a megszokott számozást, ergo nem feltétlenül teljes értékű, különálló felvonásról, hanem lehetséges, hogy egy kiegészítőről vagy egy spin offról beszélünk. Többet elvileg jövő héten tudunk meg pillanatképek és egy hivatalos közlemény formájában. A véletlenül kiszivárogtatott borítót leszűrve, idén ősszel, a PS3, Xbox 360 és PC-s tulajok ölthetik magukra Altair páncélját.


Assassin’s Creed: Brotherhood

Assassin’s Creed: Brotherhood - dobozképAssassin’s Creed II Launch Trailer (Brotherhood híján):

Címkék:  Brotherhood, Assasins, játék, Ubisoft


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva