StarCraft II - tudjuk, mikor érkeznek az űrcowboyok


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-05-07 14:42:11 | Rovat: Játék


StarCraft II - „Már éppen itt az ideje”:


Gyorsan fussunk át a tényeken: a StarCraft II ugyebár három részre tagolódva fog megjelenni. Az alapjáték lesz a Wings of Liberty névre keresztelt epizód, amely 29 pályából álló egyjátékos módú kampányt, mely a terranokra fókuszál, és egy Blizzard-színvonalú multiplayert foglal magába. Itt le is lőném a poént: idén a játék megjelenésétől, vagyis július 27.-től számított másfél évre jön a Heart of the Swarm, vagyis a zerg faj garázdálkodásait figyelő rész. Majd pedig olyan 2013 nyarán várható a Legacy of the Void, azoknak, akik a protoss rasszt preferálják.


StarCraft II - tudjuk, mikor érkeznek az űrcowboyok

2010. 07. 27. - eddig csak ezt a dátumot ismertükMorhaime - a főnök szava:


A július 27.-ei dátummal kapcsolatban pedig ennyit mondott Morhaime, a Blizzard fejese:

„Nagyon régóta várjuk, hogy visszatérhessünk a StarCraft univerzumhoz, és hamarosan eljön az ideje. Hála, bétatesztelőinknek, nagyon közel járunk az utolsó programsorok megírásához, és néhány hónapon belül készek leszünk rá, hogy játékosokat fogadhassunk szervereinken, kibővített Battle.net opciókkal.”


StarCraft II - tudjuk, mikor érkeznek az űrcowboyok

StarCraft II - Heart of the SwarmOld Rivals Cinematic - videó:StarCraft II - galéria:


StarCraft II StarCraft II StarCraft II StarCraft II StarCraft II StarCraft II StarCraft II StarCraft II StarCraft II StarCraft II - megjelenési dátum StarCraft II - a dobozlap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2019 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva