Call of Duty: Black Ops - átmentve a süllyedő hajóról


Szerző: Sectum | Dátum: 2010-05-06 16:39:50 | Rovat: JátékA dzsungel mocskában és az űr steriljében:


Először is, aki nem látta még a kedvcsináló trailert, annak itt van:Az már a szövegből is kiderül, hogy a videó főszereplője emlékeihez próbálnak hozzáférni, azonban nincs elég jó állapotban, és a jelenet végén feladja a szíve. Ez után pedig nyugtázhatjuk, hogy a játék nagyobb evolúción ment keresztül, mint az eddigi részek hat év alatt. A környezet olyan, mintha a Mass Effect Normandiájának gyengélkedőjét ragadták volna ki, ergo nem kizárt a futurisztikus szál, már csak azért sem, mert a bevillanó képek között a szemfülesek felfedeztek egy atmoszférába érkező cifra felépítésű űrhajót.


Call of Duty: Black Ops - átmentve a süllyedő hajóról

Call of Duty: Black Ops


Továbbá láthatunk tizedmásodpercnyi töredékeket Vietnámból, Kubából, illetve sokak szerint az Északi sarkkörről is, amit én inkább egy orosz téli képnek tippelnék. A minket kezelő doktor monológja pedig sejteti, hogy némi moralitást is belevisznek a hatásvadász jelenetek forgatagába. A legfontosabbat azonban ne hagyjuk le: a játék idén november kilencedikére van datálva.


Haláltusa és néhány kép:


Eközben a szériát csúcspontra juttató Infinity Ward lassan, de biztosan fogyogat: múlt hét vasárnap újabb négy tag lépett ki, ezúttal a designerek kompániájából, ezzel gazdagítva a Vince Zampella és Jason West által alakított Respawn Entertainment-et. Mostanra ez a cég lett az ex-Infinity Wardosok menedéke, kikről nagy valószínűséggel nem csak a mostani perpatvar miatt fogunk hallani.

Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Opslap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva