Szombati események


Szerző: certamen | Dátum: 2009-02-23 10:26:18 | Rovat: Hardver


Megatech Gery-vel, a Megadance rádióban:


megadance


Szombaton sajnos nem volt módunk élőben meghallgatni Gery Megatech című műsorát a Megadance rádióban, mivel a Marketingtorta II konferencián vettünk részt. Ez adta az ötletet, hogy az adást rögzítsük és oldalunkról letölthetővé tegyük. Aki esetleg velünk együtt lemaradt a szombati Megatech informatikai rádióműsorról, az ide kattintva letöltheti azt, MP3 formátumban.


Megatech Gery-vel

Megatech Gery-vel


A Megadance rádióval kötött megállapodásunknak köszönhetően, mostantól minden vasárnap feltöltjük a szombati Megatech adását szerverünkre. Aki hét közben nem tud (vagy nem akar) időt szakítani híreink olvasására, az meghallgathat egy összefoglalót Gery értő tolmácsolásában. Reméljük, ezzel a szolgáltatással mind a Megadance hallgatói, mind a hardver-teszt.hu olvasói kedvében járhatunk.Marketingtorta II (Reklámosok a válság ellen):

Marketingtorta II

Szombaton teltház volt az idei első, kis- és közepes vállalkozásoknak szervezett reklámkonferencián. A válságban is boldogulni vágyó érdeklődők tíz órán keresztül hallgatták a Marketingtorta elnevezésű rendezvény előadóit. Mi is ott voltunk (ezúton is köszönjük a meghívást) és a maratoni hosszúságú összejövetelen olyan szakmabelieket hallgathattunk. Magyarország egyik legismertebb szlogenírója, Odrovics János, vagy Wermer András, több száz reklámfilm kitalálója.


Marketingtorta II

Somorjai Balázs megnyitja a rendezvényt


A rendezvényről részletesen fogok beszámolni blogomban, várhatóan a keddi napon.

A rendezők egy, a vállalkozások számára fontos információt is megosztottak velünk vasárnapi sajtóközleményükben:

Azoknak sem kell azonban elkeseredniük, akik esetleg nem jutottak be a februári konferenciára, hiszen a szervezők már hozzáláttak a következő szervezésének. Május 16-án – többek között – egy többmilliárdos forgalmú e-kereskedelmi cég képviselője is megszólal majd, és olyan kérdésekre keresi a választ a közönséggel, mint például, „Hogy fest a magyarországi e-kereskedelem számokkal leírva?”, „Hogyan növelhetjük személyes hatékonyságunkat?”, Hogyan teremthetünk magunkat időforrást?, vagy éppen: „Mi az a webergonómia?”


Marketingtorta II

Fehér Márton - a Google Analytics-ről
A hírhez kapcsolódó, ajánlott oldalak:

Certamen blog oldala

Gery Megadance oldala

a Megadance rádió weboldala

a Megadance rádió adása (Winamp, vagy VLC Player szükséges)a Marketingtorta rendezvény hivatalos oldala

PRotest PR & Marketing Kft oldalabeszámolóink a meglátogatott rendezvényekről és kiállításokról

hardver-teszt-hu a Megadance rádióban - hír

Marketingtorta II – sajtótájékozató
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva