Canon PIXMA MG4150, MX375, MX435 és MX515 nyomtatók


Szerző: Sectum | Dátum: 2012-02-10 10:49:59 | Rovat: Hardver


..a Canon négy új nyomtatóval jelentkezett, név szerint PIXMA MG4150, MX375, MX435 és MX515. Az MG4150 esetében főleg az okostelefonról és tabletről történő nyomtatás lehetőségét hangsúlyozza a gyártó, míg a másik három modell multifunkciós képességei mellett a Wi-Fi kap kulcsszerepet..Sajtóközlemény (Canon Magyarország) - PIXMA MG4150:


Canon PIXMA MG4150, MX375, MX435 és MX515 nyomtatók (a kép nagyítható)

Nyomtatás bárhonnan: új Canon PIXMA MG4150 nyomtató

„A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bemutatta az új PIXMA MG4150 multifunkciós nyomtatót. Az új modell számos intelligens szolgáltatást biztosít az olyan diákok vagy családok számára, akik megfizethető, a legújabb webes szolgáltatásokkal rendelkező, minőségi nyomtatót szeretnének. A stílusos, fekete kivitelű készülék továbbfejlesztett funkciókat és csatlakozási lehetőségeket kínál a felhasználók számára, amelyek minden eddiginél egyszerűbbé teszik az okostelefonokról és táblaszámítógépekről történő nyomtatást.

Az MG4150 kétoldalas nyomtatási funkcióval és környezetbarát kialakítással rendelkezik, a számos intelligens szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a legtöbbet hozzák ki nyomtatott dokumentumaikból és fényképeikből.

Csatlakozási lehetőségek és megosztás
Az integrált Wi-Fi -nek köszönhetően a felhasználó szinte bárhonnan beolvashat vagy másolhat az otthonában. A Canon Easy Photo-Print alkalmazás segítségével a számítógép nélküli nyomtatás és lapolvasás, valamint az iOS™ vagy Android™ rendszerű eszközökről indított vezeték nélküli nyomtatás is gyors és egyszerű. A felhasználók a PIXMA Cloud Link szolgáltatáson keresztül az online fényképalbumok nyomtatásának használatával, a felhő közvetlen elérésével kinyomtathatják az online albumokban – mint például a CANON iMAGE GATEWAY oldalon és a Picasa webalbumokban – tárolt kedvenc fényképeiket. A nyomtató számos nyomtatásra kész sablont – például naptárakat, borítékokat, levélpapírokat, emlékeztetőket és más hasznos anyagokat – is tartalmaz, amelyek a webes sablonnyomtatás szolgáltatással egy gombnyomással elérhetők.

Továbbfejlesztett funkciók
Az új MG4150 modellel a felhasználók gyorsan nyomtathatnak prémium minőségű dokumentumokat és fényképeket. Egy minőségi, 10 x 15 cm méretű, szegélynélküli fénykép nyomtatása alapértelmezett módban körülbelül 44 másodpercig tart. Fekete-fehér dokumentumok esetén 9,9 kép/perc, színes dokumentumok esetén pedig 5,7 kép/perc ISO-sebesség érhető el.


A gyakran nyomtató felhasználók számára a Canon FINE tintapatronok már nagykapacitású XL méretben is kaphatók, amelyek oldalankénti költsége a normál tintapatronoknál 50 százalékkal alacsonyabb1. A modellek ideálisak a szöveges dokumentumok és fényképek nyomtatására is. A FINE nyomtatófej-technológia a minimum 2 pl térfogatú cseppekkel akár 4800 dpi nyomtatási felbontású fényképeket, és éles szöveges dokumentumokat eredményez. A nyomtató egy 6,0 cm átmérőjű LCD-kijelzővel biztosítja az egyszerű kezelést a felhasználók számára, az automatikus kétoldalas nyomtatás szolgáltatással pedig a nagyobb hatékonyság érdekében lehetővé teszi a lapok mindkét oldalának automatikus nyomtatását.

Intelligens kialakítás
Az MG4150 elegáns, fényes megjelenésének, kompakt kialakításának, és környezetbarát beállításainak köszönhetően a legstílusosabb otthonba is beleillik. A Canon FastFront kialakításnak köszönhetően a papír és a tintapatronok a nyomtató elejénél helyezhetők be, így a nyomtató helytakarékosan, egy fal mellé vagy egy polcra is tehető. A környezettudatos felhasználók az új ECO-beállításokkal figyelemmel kísérhetik az automatikus kétoldalas nyomtatási mód használatával keletkező megtakarításokat, így a papír és CO2-kibocsátás csökkenését. Az Automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében egy megadott időtartam után automatikusan kikapcsolja az áramellátást, míg a Gyorsindítás funkciónak köszönhetően a modell az azonnali nyomtatáshoz gyorsan újra bekapcsolható.

Intelligens szoftver
Az új MG4150 számos olyan szoftvermegoldással támogatja az intelligens nyomtatást, amelyek vonzóak lehetnek azok számára, akik a legújabb funkciókat szeretnék használni. A készülékhez tartozik a fényképek és dokumentumok beolvasásához és nyomtatásához használható intuitív szoftverek átfogó csomagja is. A szenvedélyes fényképészek számára készült Auto Photo Fix II szoftver például arcfelismerő és témaelemző technológiával távolítja el a gyakori hibákat annak érdekében, hogy mindig tökéletes nyomatok készülhessenek.

Eredeti Canon tintapatronok használata esetén a felhasználók hozzáférhetnek a CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltatáshoz, ahonnan nemzetközileg elismert fényképészek és művészek fotóit és alkotásait tölthetik le, majd azokból üdvözlőkártyákat, naptárakat, posztert vagy pólómatricát készíthetnek.

Az Easy-WebPrint EX2 segítségével a weboldalak pontosan, a kívánt módon nyomtathatók, így csökken az internetről történő nyomtatással járó papír- és tintapazarlás. Az intuitív szoftver az automatikus vágással, vagy a lap méretéhez igazítással lehetővé teszi több weblap egy oldalon való nyomtatását, így biztosítja az intelligens webes nyomtatást.

Az Easy-PhotoPrint EX szoftver segítségével a felhasználók fényképeket, naptárakat és albumokat nyomtathatnak. Az új szűrőeffektusokkal számos szórakoztató és művészi képeffektus – például háttérelmosódás, halszem effektus, lágy fókusz, miniatűr effektus, vagy játék-fényképezőgép effektus – alkalmazható a nyomatokon.

A Canon digitális tükörreflexes és más digitális fényképezőgépeivel rögzített Full HD videókból HD felbontású állóképek rögzíthetők és nyomtathatók. A képkockák egyesítésével a kinyomtatott fényképek dinamikusabbá tehetők, az elrendezés-nyomtatással pedig a felhasználók kiválaszthatnak egy rövid videoklipet, és egy képregény-effektus használatával storyboardot nyomtathatnak.

A PIXMA MG4150 2012 márciusától lesz kapható Európában.

A PIXMA MG4150 legfontosabb jellemzői:
- Multifunkciós: nyomtatás, másolás, lapolvasás és Wi-Fi, - Kompakt FastFront kialakítás, - Akár 4800 dpi felbontású, minimum 2 pikoliteres minőség, - ISO ESAT sebesség: fekete-fehér: 9,9 kép/perc, színes: 5,7 kép/perc, - 10 x 15 cm-es fénykép 44 mp alatt, - Automatikus kétoldalas nyomtatás, - PIXMA Cloud Link, - Full HD videonyomtatás, - CREATIVE PARK PREMIUMSajtóközlemény (Canon Magyarország) - PIXMA MX375, MX435 és MX515:


Canon PIXMA MG4150, MX375, MX435 és MX515 nyomtatók (a kép nagyítható)

Új Canon otthoni és kisirodai multifunkciós nyomtatók

A Canon a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bemutatta az új PIXMA MX375, PIXMA MX435 és PIXMA MX515 nyomtatókat. Az otthoni és kisirodai használatra egyaránt ideális, és megfizethető multifunkciós készülékek a PIXMA MX360, a PIXMA MX410 és a PIXMA MX420 modelleket váltják. A nyomtatók a könnyű lapolvasás, másolás, faxolás és nyomtatás érdekében Wi-Fi csatlakozási lehetőséget is kínálnak1 a felhasználók számára. A kompakt modellek nagy nyomtatási sebességet tesznek lehetővé, valamint az új XL tintapatronok használatával csökkentik a nyomtatási költségeket. A PIXMA MX515 kétfunkciós vezérlőpanellel, 6,2 cm-es színes TFT-kijelzővel és automatikus kétoldalas nyomtatással is rendelkezik.

Csatlakoztatott eszközök
Az új MX435 és MX515 modellek a számos csatlakoztatási szolgáltatásnak köszönhetően otthoni környezetben is nagyobb rugalmasságot nyújtanak a felhasználók számára. A beépített Wi-Fi segítségével a dokumentumok és fényképek bármely helyiségből nyomtathatók, ahol elérhető egy otthoni vezeték nélküli hálózat. Az MX435 és az MX515 modellek mobilnyomtatási megoldásokat is kínálnak a felhasználók számára. A Canon Easy-PhotoPrint alkalmazás – iOS és Android termékek esetén – lehetővé teszi a fényképek és dokumentumok mobileszközökről történő közvetlen nyomtatását, illetve a közvetlen beolvasást. A nyomtatók támogatják az Apple AirPrint™ szolgáltatást is, amely biztosítja az Apple iPhone®, iPad® és iPod touch® készülékről való közvetlen nyomtatást. Az MX515 modellben található Ethernet kapcsolattal a nyomtatási és lapolvasási funkciók több számítógéppel is megoszthatók.

Lenyűgöző nyomtatás, másolás és lapolvasás
Az új modellek nagy fénykép- és dokumentumnyomtatási sebességgel rendelkeznek: az MX435 és az MX515 továbbfejlesztett ISO-sebessége fekete-fehér nyomtatás esetén körülbelül 9,7 kép/perc, színes nyomtatás esetén pedig körülbelül 5,5 kép/perc. Az ISO A4-es másolási sebesség 21 másodperc. Az MX375 ISO-sebessége fekete-fehér nyomtatás esetén körülbelül 8,7 kép/perc, színes nyomtatás esetén 5,0 kép/perc, az ISO A4-es másolási sebessége pedig 23 másodperc. A modellek a többoldalas dokumentumok könnyű másolása, beolvasása és faxolása érdekében teljesen integrált automatikus dokumentumadagolót (ADF) tartalmaznak, a Super G3 nagysebességű fax segítségével pedig a felhasználók USB-memóriára is menthetnek. Az MX515 modell beépített kártyanyílásának köszönhetően az adatok közvetlenül memóriakártyára menthetők, valamint a dokumentumok PDF-fájllá alakíthatók és számítógépre menthetők.

Továbbfejlesztett funkciók és intelligens kialakítás
Az új PIXMA MX modellek FastFront kialakításának köszönhetően a papír és a tintapatronok a nyomtató elejénél helyezhetők be, így a nyomtató helytakarékosan, egy fal mellé vagy egy polcra is tehető.


Az egyetlen pattintással behelyezhető új XL FINE színes tintapatronok oldalanként 50 százalékkal alacsonyabb költséget kínálnak2 a felhasználók számára, így többet nyomtathatnak alacsonyabb áron. Az azonnali nyomtatáshoz az új MX termékek gyors bekapcsolását a Gyorsindítás funkció biztosítja.

Az MX515 6,2 cm-es színes TFT kijelzőjén közvetlenül a memóriakártyáról is megtekinthető a fényképek előnézete, így könnyen láthatóvá válnak a kiválasztott funkciók. A modell kétfunkciós vezérlőpanellel is rendelkezik, amely a még könnyebb használat érdekében az éppen végrehajtott funkciótól függően csak a szükséges gombokat jeleníti meg.

Intelligens szoftver
Az új PIXMA MX modellek számos olyan szoftvermegoldással támogatják az intelligens nyomtatást, amelyek főként azok számára érdekesek, akik a legújabb szolgáltatásokat – mint például internetről történő nyomtatást, gazdaságossági funkciók megtekintését, vagy a fényképek és HD filmek kreatív felhasználását – szeretnék alkalmazni. Az MX515 tartalmazza a Canon Solution Menu EX új kiegészítését, az ECO Settings szoftvert is, amely figyeli az automatikus kétoldalas nyomtatás használatával megtakarított papír és CO2 mennyiségét.

Az Easy-WebPrint EX szolgáltatáson keresztül elérhető intelligens és egyszerű webes nyomtatással3 a weblapok pontosan igény szerint, papír és a tinta pazarlása nélkül nyomtathatók. Az intuitív szoftver az automatikus vágással vagy a lap méretéhez igazítással lehetővé teszi több weblap egy oldalon való nyomtatását, így biztosítja az intelligens webes nyomtatást. Az Easy-PhotoPrint EX szoftver segítségével a felhasználók fényképeket, naptárakat és albumokat nyomtathatnak. Az új szórakoztató szűrőeffektusokkal számos szórakoztató és művészi képeffektus – például háttérelmosódás, halszem effektus, lágy fókusz, miniatűr effektus vagy játék-fényképezőgép effektus – alkalmazható a képeken.

A Canon digitális tükörreflexes és más digitális fényképezőgépeivel rögzített Full HD videókból HD felbontású állóképek rögzíthetők és nyomtathatók. A további kreatív eszközök közé tartozik a képkockák egyesítése effektus, amely több képkocka egyesítésével dinamikusabbá teszi a képeket, valamint az elrendezés-nyomtatás, amely használatával a videóból kivágott képek segítségével egy oldalon egy egész képregényt lehet létrehozni.

Az MX375, MX435 és MX515 nyomtatók 2012 áprilisától lesznek elérhetők Európában.

A PIXMA MX375 legfontosabb jellemzői:
Multifunkciós készülék fax funkcióval és 30 lapos automatikus lapadagolóval, Akár 4800 dpi felbontású, minimum 2 pikoliteres minőség, ISO ESAT – fekete-fehér: 8,7 kép/perc, színes: 5,0 kép/perc, ISO A4-es másolás: 23 másodperc, Kompakt FastFront kialakítás, Hatékony webes nyomtatás az Easy-WebPrint EX használatával, Automatikus dokumentumjavítási fejlesztés, Full HD videonyomtatás

A PIXMA MX435 legfontosabb jellemzői:
Wi-Fi multifunkciós készülék fax funkcióval, Stílusos, teljesen fekete FastFront kialakítás, Akár 4800 dpi felbontású, minimum 2 pikoliteres minőség, 30 lapos automatikus lapadagoló, ISO ESAT – fekete-fehér: 9,7 kép/perc, színes: 5,5 kép/perc, ISO A4-es másolás: 21 másodperc, Lapolvasás USB-memóriára számítógép használata nélkül, Az Easy-WebPrint EX, Full HD videonyomtatás, Apple AirPrint szolgáltatás-támogatás

A PIXMA MX515 legfontosabb jellemzői:
Multifunkciós készülék fax funkcióval, Wi-Fi és Ethernet kapcsolattal, Stílusos, teljesen fekete FastFront kialakítás, 6,2 cm-es TFT-kijelző, Akár 4800 dpi felbontású, minimum 2 pikoliteres minőség, 30 lapos automatikus lapadagoló, ISO ESAT – fekete-fehér: 9,7 kép/perc, színes: 5,5 kép/perc, ISO A4-es másolás: 21 másodperc, Automatikus kétoldalas nyomtatás, Lapolvasás USB-memóriára számítógép használata nélkülA hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Canon PIXMA MG3150 multifunkciós >> 17.570 Ft

Foramax: Canon MG5150 - all-in-one >> 22.490 Ft

Bluechip: Canon PIXMA MX410 multifunkciós >> 26.680 Ft

Foramax: Canon MG5250 - multifunkciós + WiFi >> 28.680 Ft

Címkék:  Canon, PIXMA, nyomtató, multifunkciós, printer, MX375


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva