GameTeVe - a 2012. év elején is van mit nézni náluk


Szerző: Sectum | Dátum: 2012-02-03 19:59:56 | Rovat: Játék


..három játék szerepel az év eleji GameTeVe ajánlóban: Need for Speed - The Run (PC), SkyDrift (PC) Soul Calibur V (előzetes). A játékos magazin munkatársai az irodán kívül is dolgoztak, hiszen a Sony egy sajtótájékoztatón mutatta be a hamarosan Magyarországra érkező PS Vita konzolt..PS Vita, NFS, Skydrift - jó nevekből év elején sincs hiány:


Need for Speed - The Run PC Videoteszt - Útban New Yorkba

Need for Speed - The Run PC Videoteszt - Útban New Yorkba

Átszáguldott rajtunk az új Need for Speed és olyan tempót diktált, hogy szinte semmit nem éreztünk belőle. Az őrült szakaszpályás egész országot átívelő ágyúgolyó futam, gyönyörű grafikájával és bugyuta "quick time event"-ös akcióival nem tudott levenni minket a lábunkról. Kár érte, sokkal több volt benne ennél.
PlayStation Vita Sajtótájékoztató - Mindenki megnézte a Vitát

PlayStation Vita Sajtótájékoztató - Mindenki megnézte a Vitát

A Sony február 24-én bemutatta legújabb kézikonzolját a magyarországi sajtónak egy hangulatos kis rendezvény keretein belül. A Sony PS Vita képességei mindenkit lenyűgöztek és a kiállított öt gépen folyamatosan nyüstölték az Unchartedet, a Wipeoutot, a Reality Fighters-t és a Little Deviants-t.
SkyDrift PC Videoteszt - Csípős dogfight, tempós verseny

SkyDrift PC Videoteszt - Csípős dogfight, tempós verseny

A magyarok ismét otthagyták digitális kézjegyüket a virtuális videojáték történelemkönyvében, igaz ezúttal egy kisebb volumenű projekttel kapcsolatosan. A Digital Reality egy pofás légi csatákra építő arcade repülős versenyjátékot alkotott SkyDrift néven. Garantált a kikapcsolódás ebben magyar gyöngyszemben.
Soul Calibur V Előzetes - Ide veled régi kardom

Soul Calibur V Előzetes - Ide veled régi kardom

Manapság a verekedős játékok nosztalgikus kirándulásokat tesznek, régi megoldásokhoz folyamodnak legyen ez a Street Fighter vagy a Mortal Kombat. Most a Soul Calibur V. része mutathatja meg, milyen látványos aprításokra lehet képes az ember a gyönyörű 3D-s helyszíneken. Egy rövid előzetesben összefoglaltuk, mire lehet számítani.Címkék:  gameteve, összefoglaló, játék, NFS, Vita, SkyDrift


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva