Samsung Galaxy Ace Hugo Boss Edition okostelefon


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-11-23 18:45:04 | Rovat: Multimédia


..változatlan hardveres tartalommal, azonban megújult külsővel kapható a Samsung és a Hugo Boss közös gyermeke, a Galaxy Ace Hugo Boss Edition telefon. A 3,5”-os érintőképernyős készülék teljesen feketébe öltözött. Természetesen alapból Hugo Boss háttérrel és tartalmakkal pakolja meg a Samsung..Nagy kérdés, hogy kinek jobb reklám, viszont az ötlet már több ízben bevált:


A Samsung és a Hugo Boss együttműködésének gyümölcseként hamarosan újabb okostelefonnal gazdagodik a piac. A hasonló megmozdulások amúgy nem ritkák, gondoljunk csak a HP Pavilion dv6 Rossignol laptopra, vagy a Logitech G105 MW3 billentyűzetére. Tulajdonképpen egyik esetben sem történt más, mint hogy új ruhát adtak a terméknek. A koncepció lényege, hogy valami nagyon jó nevű dologgal kell felöltöztetni a már meglévő hardvert, a siker pedig garantált. Ezt ismerte fel a Samsung is, így most a Galaxy Ace telefon kapott Hugo Boss külsőt és némi tartalmat (hátterek, alkalmazás, direkt link).


Antec Eleven Hundred - nehézsúlyú Gamer torony (a kép nagyítható)

Panasonic Toughpad A1 tablet


Külsőre a Hugo Boss felirat, a lecserélt hátlap, valamint a fekete keret tűnhet fel elsőre, de picit változott a középső gomb is. Hardveres oldalon semmihez sem nyúlt a Samsung, meghagyták a 3,5”-os (320x480) érintő képernyőt, a 800 MHz-es Qualcomm processzort és a Gorilla üveget. Operációs rendszerként maradt az Android 2.3. Franciaországban már rendelni is lehet Samsung Galaxy Ace Hugo Boss Edition masinát, nem kevesebb, mint 280 euró fejében. Nem kétséges, hogy a Hugo Boss márka szerelmesei azonnal lecsapnak a kínálkozó alkalomra.
Címkék:  Samsung Galaxy Ace Hugo Boss Edition okostelefon


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva