GameTeVe - Magyarország első videós játék magazinja


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-11-19 20:56:03 | Rovat: Játék


..erre mondják, hogy nehéz szülés volt, viszont megérte a vajúdást. A GameTeVe Magyarország első és jelenleg egyetlen teljesen videós játék magazinja, ahol nem csak a tesztek és bemutatók, de a játék előzetesek, a hírösszefoglalók és a gamer hardverismertetők is videós formában kerülnek tálalásra..Szerda este elindult a gameteve.hu - ízelítő a tartalomból és a struktúrából:


Nem is tudom, kell-e hosszasan írásban ecsetelnem, milyen lett az gamer site, hiszen Deathevil a videós ismertetőben elmond mindent, amit tudni érdemes. Azért néhány gondolat, a teljesség igénye nélkül: A GameTeVe egy játékosoknak készült site, a fő irányvonalat pedig a videók adják. Kevés írott tartalom és videó, videó, videó minden mennyiségben. Játék tesztek, ismertetők, hírösszefoglalók, előzetesek, mind mozgóképben, látványos és modern köntösbe öltöztetve.


GameTeVe.hu Bemutató - Elindult a site - GameTeVe.hu
Tesztek és előzetesek a GameTeVe játékos magazin kínálatából:


Assassins Creed: Revelations - A nesztelen halál újra darál

Assassins Creed: Revelations - A nesztelen halál újra darál

Nemcsak a húszéveseké a világ - akár ez is lehetne a nemsokára megjelenő Assassin’s Creed: Revelations szlogenje. A játékban ugyanis az ötvenes éveit taposó Ezio di Auditore a fiatalokat megszégyenítő erővel harcol a templomosok ellen és korát meghazudtoló ügyességgel ugrál a háztetőkön.További információk a termékről a oldalán találhatók.
Resistance 3 PS3 Videoteszt - Már megint a fránya Chimerák

Resistance 3 PS3 Videoteszt - Már megint a fránya Chimerák

A Resistance 3 a pusztulás szélén álló emberiség utolsó küzdelmeit meséli el. Az idegen Chimera faj és a humanoidok véres harca a végéhez közeledik. A Föld sorsa a mi kezünkben van, még semmi sem lefutott, de az ellenállók az utolsó erőiket mozgósítják. Drámai harcok és egy hosszú fárasztó út elé nézünk...
F1 2011 Videoteszt a PC-s verzióról. Vettel félre az útból!

F1 2011 Videoteszt a PC-s verzióról. Vettel félre az útból!

Az F1 2011 rengeteg finomítást, változást, új megoldást és ami a legfontosabb még tökéletesebb élményt biztosító versenyzést rejt a Codemasters szerint. Azt hiszem az olyan elemek implementálása, mint a CARS, DRS, Safety-car vagy a menettulajdonságainkra kiható gumi szimuláció és az új felfüggesztési rendszer...
Resident Evil - The Mercenaries 3D Videoteszt, zombik 3DS-en

Resident Evil - The Mercenaries 3D Videoteszt, zombik 3DS-en

Ha Resident Evil, akkor az nagyszámban ránk rontó erőszakos, emberszerű dögöket jelent sok kiosztott halálos lövés társaságában. Ezt a pompás tevékenységet most térhatásban is lehetőségünk lesz élvezni akár utazás közben is, mivel a Resident Evil – The Mercenaries 3D a Nintendo friss gépére, a 3DS-re jelent meg.
Batman Arkham City (PS3), eszméletlen a folytatás

Batman Arkham City (PS3), eszméletlen a folytatás

A legújabb Batman játék nem csak álleejtő grafikájával, rendkívül változatos játékmenetével, hanem a tömérdek új karakterrel is felülmúlja illusztris elődjét, az Arkham Asylumot. Kedvenc Denevéremberünkre minden eddiginél komolyabb feladat vár Arkham City-ben.
Archos 101 internet tablet mindent tud amit kell

Archos 101 internet tablet mindent tud amit kell

A tablet készülékek már jó ideje izgatták a fantáziánkat, hogy vajon mi az amit a nem is olyan csekély összegért cserébe nyújtani tudnak. Sok érvelést meghallgattunk már egy ilyen mobil készüléket illetően, de most lehetőségünk volt alaposabban tesztelni egy Archos 101 internet tabletet és végre testközelből tapasztalhattuk meg a lehetőségek széles skáláját.Címkék:  gameteve, játék, magazin, videó, Gamer, site, új, oldal


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva