Bose OE2 és OE2i fejhallgatók mobilis minőséghajhászoknak


Szerző: Kov | Dátum: 2011-10-13 19:40:30 | Rovat: Multimédia


..elképesztő áron kínálja a Bose új fejhallgatóit, az OE2 150, míg az OE2i 180 dollárba kerül. Mit kapunk ennyi pénzért? A Bose márkanév mellett Bose TriPort technológiával garantált hangminőséget, könnyű hordozhatóságot és végtelenül kényelmes viselést fehér, vagy fekete színben..Az új Bose zajkeltők nem olcsók, de hát a minőségnek ára van:


Bose OE2 és OE2i fejhallgatók mobilis minőséghajhászoknak

Ha útközben sem vagyunk hajlandóak egy bizonyos hangminőségi szint alá süllyedni, akkor érdemes szemrevételezni a felsőkategóriás hangkeltő eszközeiről híres Bose legújabb fejhallgatóit. Az OE2 szériáról sajnos nem sikerült konkrét technikai adatokat megtudni (impedancia, frekvenciatartomány), így csak abban bízhatunk, hogy minden igaz, amit állítanak róla. Erre valamelyest garancia, hogy Bose fejhallgatókban még nem sokan csalódtak.Bose OE2 és OE2i fejhallgatók mobilis minőséghajhászoknak (a kép nagyítható)

A fekete és fehér színben elérhető zajkeltők nem csak kényelemben és tudásban, de megjelenésben is jeleskednek. Az ergonómiára nagyon komoly hangsúlyt fektettek, hogy hosszabb viselés közben se váljon zavaróvá. Ennek érdekében például a fül körüli részt speciális emlékező szivacsból készítették, hogy a nyomás egyenletes eloszlású legyen, elkerülve a fájdalmas felfekvési nyomáspontokat. Hordozhatóságában sincs hiba, használaton kívül egészen kis méretűre összehajtogatva a mellékelt tokban biztonságosan tárolhatjuk.Bose OE2 és OE2i fejhallgatók mobilis minőséghajhászoknak (a kép nagyítható)

A hangminőségről a speciális Bose TriPort technológia gondoskodik, ennek köszönhetően a hangkép kiegyensúlyozott és a kristálytiszta magasak mellett mérete ellenére a mélyebb szekció is meglepően testesen szólal meg. A sorozatban két modell szerepel, az OE2 egyszerű (szerencsére egyoldalas bekötésű, nem Y) kábellel 149.95 dolláros áron érkezik, míg az OE2i kábelén egy távirányítóval kombinált mikrofon is található, amit a mobiltelefonról muzsikáló felhasználók biztosan örömmel fogadnak majd, ez a plusz szolgáltatás viszont a vételárban 30 dolláros többletként jelentkezik ($179.95).A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Sony MDR-EX57LPP pink >> 6.970 Ft

Computermode: Arctic Sound E361-BM >> 6.700 Ft

Foramax: Logitech PC Headset 860 >> 2.900 Ft

Bluechip: Panasonic RP-HV184E-K >> 3.600 Ft

Computermode: Arctic Sound E351-BM >> 5.875 Ft

Foramax: Philips SHE2550 fülhallgató >> 1.990 Ft

Címkék:  Bose, fejhallgató, fülhallgató, minőség, mobil, headset


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva