HTC Rhyme - elegáns okostelefon elsősorban hölgyeknek


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-09-20 21:40:10 | Rovat: Multimédia


..bár a HTC sajtóanyagaiban nem hangsúlyozza, hogy a Rhyme okostelefon inkább hölgyeknek, semmint férfiaknak készült, a készülék, színe, alakja és kiegészítői is erről árulkodnak. A táska alján rejtőző telefon megtalálását segítő Charm és az egyedi dokkoló is mind a szebbik nem kegyeit keresi..Amerikában holnapután, itthon októberben lesz kapható a HTC Rhyme:


HTC Rhyme - elegáns okostelefon elsősorban hölgyeknek

A HTC hivatalosan is bemutatta Rhyme névre keresztelt okostelefonját, amit ha burkoltan is, de kifejezetten hölgyeknek készítettek. Erre utal a készülék lila színe, valamint a hozzá tartozó kiegészítők. Bár érkezik majd ezüst, arany és kék változat is, most foglalkozzunk az eredeti lila változattal.Formája és stílusa alapján a Rhyme egy átlagos HTC telefon, viszont a lila festés egészen különleges hangulatot kölcsönöz a készüléknek. Persze a külcsín mellett a már említett kiegészítőket is mind-mind a hölgyek igényeire szabták, így a kocka, a headset, a dokkoló és az autós kihangosító is a szebbik nem képviselőit célozza.HTC Rhyme - elegáns okostelefon elsősorban hölgyeknek (a kép nagyítható)

HTC Rhyme - elegáns okostelefon elsősorban hölgyeknek (a kép nagyítható)

HTC Rhyme - elegáns okostelefon elsősorban hölgyeknek (a kép nagyítható)

A legizgalmasabb talán a kocka (avagy Charm), ami egy hívás / sms jelző + telefon kereső szerkezet. Gondolom mindenki ismeri a női táskák azon titkát, miszerint a leginkább keresett motyó, mindig legalul van. Ez nem csak a telefon előkeresését nehezíti, hanem gátolja a hangok terjedését, így nem biztos, hogy hallgató a csöngés. A Charm ezt a problémát orvosolja: vezetékes módban csatlakoztatva lilán villog, ha hívásunk érkezik, ráadásul kábelénél fogva a telefon megtalálását is segíti.Egy másik hasznos adalék a színben harmonizáló Bluetooth headset, de a napellenzőre csíptethető autós kihangosító is praktikus kellék. További extra a HTC Rhyme dokkoló állomása, ami amellett, hogy tölti a készüléket, éjjeli óraként és zenelejátszóként is funkcionál (pontosabban a telefont alakítja át órává). A dobozban találunk még egy sztereo headsetet is, mai zenehallgatáshoz és telefonáláshoz egyaránt jól jön.Hardveres oldalról a HTC Rhyme hozza a szokásosat: 3.7” érintés érzékeny kijelző, 1GHz processzor, 768MB RAM, Android 2.3 HTC Sense felülettel, 4GB tárhely, GPS, Bluetooth, 5MP kamera, WiFi, 3G. Méreteit tekintve átlagos, viszont a nők elvárásai szerint vékony: 119 x 60.8 x 10.85mm, súlya 130 gramm. A forgalmazás holnap után kezdődik, első körben az Egyesült Államokban. Állítólag a bevezető ár 199 dollár lesz (két éves hűségnyilatkozat esetén). Európában októberben debütál a HTC Rhyme, egyelőre ismeretlen áron. (Rossz hír a hölgyeknek, hogy a pletykák szerint eleinte csak az ezüst színű modellt forgalmazzák majd az öreg kontinensen).A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: HTC Wildfire okostelefon >> 56.050 Ft

Bluechip: HTC ChaCha okostelefon >> 84.010 Ft

Bluechip: HTC Desire S okostelefon >> 115.800 Ft

Bluechip: HTC Sensation okostelefon >> 171.600 Ft

Címkék:  HTC, Rhyme, elegáns, okostelefon, hölgy, , női, telefon


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva