Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - VI. kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-09-12 19:26:46 | Rovat: Játék


..hatodik forduló: újabb sebességgel kapcsolatos kérdés. Ezúttal a Kingston USB 3.0 pendrive termékének tempójára vagyunk kíváncsiak, de még mindig várjuk a korábbi feladványok megfejtéseit, és a facebookon futó „Én és a Kingston” pályázatra is lehet fényképeket beküldeni..Kingston nyereményjáték - csütörtök, ötödik kérdés:


Úgy tűnik, az előző nyereményjáték cikkünkben elhangzottak sokan megfogadták, de még mindig vannak néhányan, akik nem válaszoltak az összes feladványra. Pedig CSAK az VESZ RÉSZT A végső sorsoláson, aki MIND A NYOLC kérdésre HELYES választ ad(ott)! Idő még van, hiszen jövő héten hétfőn hangzik csak el az utolsó kérdés, tehát addig mindenki pótolhatja a lemaradását.


Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - VI. kérdés


Töretlenül él Facebook pályázatunk, melyben „Én és a Kinston” címmel várjuk a fotókat. Az elkészült fényképeket IDE várjuk, az eddig beérkezett alkotások pedig ITT tekinthetők meg. A legkreatívabb pályamű készítője Kingston pendriveot nyer.Hatodik kérdés:


Mekkora sebességre képes a Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 pendrive? >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 - rövid összefoglaló videó a tesztből


A helyes válaszhoz segítséget találtok egy korábbi videós tesztünkben ITT és hírünkben ITT, illetve a Kingston weboldalán ITT. Mivel a termékből kétféle generáció létezik REV1 (G1) és REV2 (G2) néven, ezért kétféle helyes megfejtést is elfogadunk.A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk! Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Legközelebb hétfőn jelentkezünk a Kingston nyereményjáték kapcsán, a hetedik kérdéssel.
Címkék:  Kingston, nyereményjáték, pendrive, USB 3.0, sebesség


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2019 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva