Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - V. kérdés


Szerző: certamen | Dátum: 2011-09-08 13:57:15 | Rovat: Játék


..megérkeztünk a Kingston nyereményjáték fel távjához, a nyeremények pedig egyre türelmetlenebbül várják, hogy végre gazdára találjanak. A tizennégy darab Kingston Datatraveler 108 és Minifun tehát készen áll, és már csak négy jó válasz kell a végső sikerhez. Ma egy képes kérdést teszünk fel..Kingston nyereményjáték - csütörtök, ötödik kérdés:


Még négy jó választ várunk a Kingston nyereményjátékban, viszont az eddigi tapasztalatok alapján fontos újra tisztázni, hogy CSAK az VESZ RÉSZT A végső sorsoláson, aki MIND A NYOLC kérdésre HELYES választ adott! Sokan vannak, aki az első és a harmadik feladványt fejtették meg, van aki csak a másodikat. Sajnos ők egyelőre nem nyerhetnek pendriveot, de ha a nyereményjáték végéig pótolják a hiányzó megoldásokat, még bekerülhetnek a kalapba.


Én és a Facebook


Még mindig él a Facebook pályázatunk, melyben „Én és a Kinston” címmel várjuk a fotókat. Az elkészült fényképeket IDE várjuk, az eddig beérkezett alkotások pedig ITT tekinthetők meg. A legkreatívabb pályamű készítője Kingston pendriveot nyer.Ötödik kérdés:


Milyen pendriveokat állított ki a Kingston a CHS 2011-es partnernapján? (Soroljon fel legalább hármat!) >> nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu


Kingston - hardver-teszt nyereményjáték - V. kérdés


A helyes válaszhoz segítséget találtok rendezvényről készült beszámolónkban ITT illetve az ALÁBBI helyszíni fotón.A megfejtéseket a nyeremenyjatek@hardver-teszt.hu címre várjuk! Kérünk minden kedves pályázót, hogy a levélbe írja bele nevét és telefonszámát a könnyebb azonosítás érdekében! Legközelebb hétfőn jelentkezünk a Kingston nyereményjáték kapcsán, a hatodik kérdéssel.
Címkék:  Kingston, hardver-teszt, nyereményjáték, kérdés, pendrive, DataTraveler


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva