Logitech K750 for Mac - vezeték nélküli napelemes keyboard


Szerző: Kov | Dátum: 2011-08-26 15:08:04 | Rovat: Green


..dedikáltam Apple kompatibilis billentyűzetre szinte semmi szükség, hiszen a PC-s verziók is tökéletesen működnek az almás gépekkel. A Logitech mégis kifejezetten Mac-hez ajánlja a Wireless Solar Keyboard K750 for Mac variánst, ezüst színezéssel, vezeték nélküli módban, napelemes töltéssel..Ez a billentyűzet csak a táplálás szempontjából tekinthető igénytelennek:


Most el lehetne azon mélázni, hogy vajon mennyi értelme és létjogosultsága van egy „dedikált” Apple kompatibilis billentyűzetnek, tekintve, hogy szinte mindegyik PC-s variáns is tökéletesen működik az almás termékekkel is, de hát buzkálkodik a marketing, amíg a kínálathoz kereslet is társul, addig nincs itt semmi gond. A Logitech napelemekkel megtámogatott vezeték nélküli billentyűzetét, a K750-et most Mac verzióban is bemutatták, lássuk mit tud ez a futurisztikus beviteli eszköz!


Logitech K750 for Mac - vezeték nélküli napelemes keyboard (a kép nagyítható)

A K750 PC-s variánsához képest szerencsére nem csak egy logo, hanem különböző, kifejezetten Apple-ös design is párosul: vékony kialakítás (mindössze 0.3 col), lapos, nagyfelületű gombok a gyors és csendes gépelés érdekében, mindez fekete vagy ezüst színben. Ami azonban a billentyűzet igazi különlegessége, hogy úgy használhatjuk, mintha nem is lenne szüksége táplálásra, soha többé nem kell aggódni az akkumulátorok töltöttsége miatt. Ez mégis hogy lehetséges?Logitech K750 for Mac - vezeték nélküli napelemes keyboard (a kép nagyítható)

Logitech K750 for Mac - vezeték nélküli napelemes keyboard (a kép nagyítható)

Úgy, hogy a Logitech logót körbeölelő fényes csíkok nem design elemek, hanem napelemek, melyek folyamatosan töltögetik a beépített akkumulátort. Teljes töltöttség esetén fény nélkül is 3 hónapig bírja, de a visszatöltögetéshez közvetlen napfény sem szükséges, nappali környezeti fény, vagy akár a monitor fénye is képes szinten tartani a töltöttséget. A kommunikáció a már ismert 2.4 GHz-es Unifiying apró méretű, egyszerre több eszköz kezelésére is képes vevőegységen keresztül történik.Logitech K750 for Mac - vezeték nélküli napelemes keyboard (a kép nagyítható)

Logitech K750 for Mac - vezeték nélküli napelemes keyboard (a kép nagyítható)

Nem csak energiahatékonyság, de gyártástechnológia szempontjából is előremutató termék a K750, anyaga abszolút PVC mentes, ha arra kerül a sor, akkor minden gond nélkül lebomlik majd, így a lehető legkisebb az ökológiai lábnyoma. A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 for Mac 3 év garancia kíséretében 69.99 fontért máris előrendelhető.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Arctic K381-B USB magyar fekete >> 2.835 Ft

Computermode: Revoltec K101 billentyűzet >> 3.950 Ft

Foramax: Logitech K-200 multimédia billentyűzet >> 3.200 Ft

Bluechip: Roccat ARVO Angol Gamer billentyű >> 15.790 Ft

Computermode: Revoltec K102 Touch billentyűzet >> 4.600 Ft

Foramax: Logitech Cordless MK320 szett >> 9.090 Ft

Címkék:  Logitech, K750 for Mac, vezeték nélküli, napelem, keyboard, billentyűzet


lap teteje


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva