Motorola Defy + okostelefon: az élet megy tovább


Szerző: Kov | Dátum: 2011-08-19 14:15:58 | Rovat: Multimédia


..annak ellenére, hogy a Motorola már majdnem Google tulajdonban van, az élet megy tovább, érkezik a Defy+ okostelefon. Az elődhöz hasonló képességekkel bíró készülék víz, por és részben ütésálló. A burkolat fölött 3.7”-is kijelző, alatta pedig 1GHz-es processzor és 1700 mAh akku dolgozik..A sokkoló felvásárlási hírek ellenére a Motorola nem torpant meg:Motorola Defy +: az élet megy tovább (a kép nagyítható)

Motorola Defy +: az élet megy tovább (a kép nagyítható)

Bár a héten a Motorola Google általi felvásárlása tépázta az idegeket, attól még az egyik legrégebb óta üzemelő telekommunikációs gépezet tovább dolgozik, ennek eredményeként bejelentették strapabíró Android-os telefonjuk frissített változatát, a Defy +-t. A gyártó a „élet álló” jelzővel illeti a készüléket, ami annyit jelent, hogy nem kell selyemkesztyűben finomkodni vele, egyszerűen csak használni kell, ha pedig zuhan egyet, meghempereg a homokban vagy egy kis víz éri, akkor sincs gond.Motorola Defy +: az élet megy tovább (a kép nagyítható)

Motorola Defy +: az élet megy tovább (a kép nagyítható)

Motorola Defy +: az élet megy tovább (a kép nagyítható)

Az előd sikeres terméknek számít idehaza is, amit főleg annak köszönhet, hogy az ellenálló képesség a „törékeny” vetélytársakhoz képest igazán sem kinézetben, sem vételárban nem jelentkezik, valamint túl sok hasonló konkurens termékkel sem kell megküzdenie (a napokban bejelentett Samsung Galaxy Xcover is a kategória friss versenyzője). Első ránézésre a burkolat nem sok különbséget mutat az első verzióhoz képest, az előlapon például ugyan az a 3.7 hüvelykes, 854 x 480 felbontás kijelző feszít a karcálló Gorilla Glass védelme alatt. A kamera is minden igényt kielégítő: 5 megapixeles, autofókuszos és LED vakut is kapott.Motorola Defy +: az élet megy tovább (a kép nagyítható)

A frissítés nyomait inkább a burkolat alatt kell keresni, ugyanis a processzort immáron 1GHz-esre cserélték, ennek ellenére az üzemidő is javult, az energiát egy 1700 mAH-s akkumulátor szolgáltatja. Szoftveres szempontból egy rossz szavunk sem lehet, ugyanis a hírek szerint a jelenleg elérhető legfrissebb Android operációs rendszer, egészen pontosan a 2.3.4-es Gingerbread ketyeg a telefonon a legújabb MotoBlur egyedi felülettel felspécizve. A Defy+ érkezése valamikor az őszi hónapokban várható, pontos megjelenési dátuma és vételára egyelőre ismeretlen, de ha nem szállnak el nagyon az árazással, akkor az elődhöz hasonló sikereket érhet el.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Samsung Galaxy Mini Fekete S5570 >> 51.490 Ft

Bluechip: Samsung Galaxy S II Fekete >> 176.990 Ft

Bluechip: Archos 32 Wi-Fi 8GB Fekete tablet >> 35.590 Ft

Bluechip: Archos 43 Wi-Fi 8GB Szürke tablet >> 38.690 Ft

Címkék:  Motorola, Defy, telefon, okostelefon, Android, ütésálló, vízálló


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva