Új rovatok portálunkon


Szerző: certamen | Dátum: 2008-12-10 19:08:45 | Rovat: Hardver


Az elmúlt időszakban gőzerővel dolgoztunk, hogy érdekes, új kategóriákkal bővíthessük kínálatunkat. Ennek eredménye, a már működő „Játék tesztek” és a hamarosan induló „Női szemmel” és a „Riport” rovatok. Reméljük, elnyeri olvasóink tetszését a két új cikksorozat, amikről amolyan előszó gyanánt írnánk is néhány gondolatot:Női szemmel:

Ki mondta, hogy a PC csak a férfiak játéka? Ki mondta, hogy a nők nem matathatnak a hardverekkel? Mi biztosan nem, hiszen új rovatunkban éppen a szebbik nem képviselő tesztelnek vagy ismertetnek bizonyos alkatrészeket. A hölgyek nem szakemberek, ugyanolyan PC használók, mint bárki más. A cikkek nem elsősorban szakmai, hanem sokkal inkább egyéni, úgymond női szempontok alapján születnek.


női szemmel


Érdekes lesz majd megnézni, mi az ami fontos és mi az ami kevésbé érdekes egy hölgy számára, ha például egy tunert kap a kezébe. Első körben webkamerát, egeret, laptop-táskát, TV-tunert és külső HDD keretet tesztelnek a csajok. A későbbiekben lesznek laptop, netbook, pda és egyéb „apró-cseprő ketyere” termékek is a törékeny kezekben. "Gyengébbik" nem ide, törékeny kezek oda, egy dolgot már most leszögezhetünk: hölgy tesztereink kíméletlenek, kritikusak és nem bánnak csínnyán a kritikával. Az első anyagok várhatóan napokon belül megjelennek, reméljük, örömmel olvassák majd a rovat cikkeit!Riport:

Számtalan hardvert és szoftvert mutattunk már be portálunkon, azonban egyvalamiről sosem esett szó. Ez a „valami” az ember. Az ember aki weboldalak készít, aki adatbázisokat tart karban, aki grafikai munkákat végez. Most induló cikksorozatunk célja, megmutatni a sokszor háttérben zajló munkát és az embert, aki elvégzi azt. Első riportalanyunk egy animátor lesz, aki többek között elénk tárja, hogyan készül egy animáció, milyen programokkal dolgozik és mennyi ideig tart egy profi kép elkészítése. Ezenkívül hasznos információkat tudhatunk meg a help.hu oldalról és a HELP pontokról, amik mint majd láthatják, életet mentenek.


help


Második riportunkban egy adatbázis-kezeléssel és rendszerüzemeltetéssel foglalkozó cég szakembere lesz a vendégünk. Reményeink szerint bepillantást nyerhetünk az iwiw informatikai háttérbe és hasznos tanácsokat kaphatunk adataink biztonságos tárolásárhoz és archiválásához.
További kellemes böngészést és jó olvasást kíván a hardver-teszt.hu csapata:


hardver-teszt.hu, ahol a női emancipáció nem csak egy üres közhely!Legutóbbi és kapcsolódó hírek:

help.hu - életmentés, média, kommunikáció

Zotac, Thermaltake és XFX érdekességek

Akciók és ajándékok nyomában

Pénteki hírösszefoglaló

Folytatódik a karácsonyi dömping

Dell, Hiper, XFX és Msi hírek

Új rovattal bővültünk - játék tesztek a hardver-teszt.hu-n.


Kapcsolódó tesztek:

Hétvégi böngészde: WD és Gainward

Gondolatébresztő - 8800 GT OC vs 9800 GT

Call of Duty - World at War

Tomb Raider – Underworld - FRISSÍTVE

DEAD SPACE - játék teszt
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva