ASUS WX-Lamborghini vezeték nélküli egér


Szerző: Kov | Dátum: 2011-07-25 14:28:02 | Rovat: Hardver


..az ASUS Lamborghini netbook és notebook sorozata mellé kínálja VX-Lamborghini szériás egereit, melyek vezeték nélküli módban kínálnak 10 méteres hatótávolságot. A 2500 dpi-s érzékelő átlagosnak mondható, viszont a rágcsáló kinézete és színvilága már cseppet sem hétköznapi..Bikás logós rágcsáló - teljes képzavar:ASUS WX-Lamborghini vezeték nélküli egér (a kép nagyítható)

ASUS WX-Lamborghini vezeték nélküli egér (a kép nagyítható)

Az ASUS-nak nagyon becsípődött a Lamborghini formavilág, az autós ihletésű laptopok után most egy egeret mutattak be. A szimmetrikus (így jobb- és balkezes használatra is alkalmas) periféria letagadhatatlan stílusjegyeket hordoz magán: szögletes, hatásozott vonalak, szemben „légbeömlők” és persze a Lambo logo.ASUS WX-Lamborghini vezeték nélküli egér (a kép nagyítható)

ASUS WX-Lamborghini vezeték nélküli egér (a kép nagyítható)

A célközönség meghatározása nem egyszerű, hiszen elsősorban nem technológiai, hanem design szempontból emelkedik ki a tömegből, de rajongók, játékosok és természetesen Lamborghini laptop tulajdonosok asztalán is elképzelhető. „Vonalassága” ellenére első ránézésre kényelmesnek tűnik, a görgő gumiabroncsra emlékeztető borítást kapott, az oldalán pedig valamilyen bőrszerű képződmény található.ASUS WX-Lamborghini vezeték nélküli egér (a kép nagyítható)

ASUS WX-Lamborghini vezeték nélküli egér (a kép nagyítható)

Ami a belsejét illeti, egy átlagosnak mondható, 2500 dpi felbontású lézeres egérről beszélhetünk, mely 10 méteren belül 2.4 GHz-en kommunikál az apró USB-s vevőegységgel és összesen négy gomb található a fedélzeten. A WX-Lamborghini fekete-fehér kombinációban elérhető el Európában 38 euróért, de valószínűleg egy tiszta fekete, kifejezetten lopakodós variáns is hamarosan érkezik a piacra.
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Asus WX-Lamborghini Fekete >> 14.090 Ft

Computermode: Revoltec Cordless Mouse C202 >> 5.300 Ft

Foramax: Roccat Pyra Wired gamer egér >> 10.900 Ft

Bluechip: Asus WX-Lamborghini Fehér >> 14.090 Ft

Computermode: Ozone Radon 3k - 3200Dpi >> 10.175 Ft

Foramax: Cooler Master Inferno SGM-4000 >> 13.990 Ft

Címkék:  Asus, WX-Lamborghini, vezeték nélküli, egér


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2020 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva