Akciók és ajándékok nyomában


Szerző: Umbra | Dátum: 2008-12-08 13:04:57 | Rovat: Hardver


Mivel sem a hétvége, sem az álmatag reggel nem hozott égbekiáltó hardveres újdonságokat és szaftos híreket, felvettük a mikulássapkát és abban kutattunk a neten. A keresés eredménye egy megnyerhető barebone XPC a Shuttle-től, néhány ajándékötlet az Aqua-tól és ingyenes házhozszállítás a Logitechtől.


a mai kínálat


Találtunk még elképesztően olcsó számítógépet az Arenacomp üzletében és mindenre kiterjedő akciókat a Pixmania-nál. A kritikus hangvétel nem marad el most sem, elvégre az ajándék célja az örömszerzés és nem az, hogy kiszúrjuk a másik szemét valami kacattal..Shuttle XPC SP32P2 ingyen:

Shuttle XPC SP32P2


Legutóbb a PowerColor megnyerhető HD 4830-asairól írtunk, abban az akcióban 12 darab VGA talál gazdára. A Shuttle nem volt ilyen bőkezű, de egy ingyen barebone mégiscsak több a semminél. Az XPC-k gyártója karácsonyra egy SP32P2-es géppel lepi meg látogatóit, mindössze annyi a feladatunk, hogy helyesen válaszoljunk egy kérdésre. Erre legkorábban 21-én lesz módunk, ahogyan a visszaszámlálón látható is:

Shuttle XPC SP32P2

Az SP32P2-es amúgy egészen komoly kis XPC: P35-ös alaplappal szerelik, tápegysége pedig 400W-os. A hűtésről a Shuttle legújabb Oasis rendszere gondoskodik, ami a gyártó szerint nem csak szép, hanem hatékony is. További extra a 16x-os PCI-E csatlakozó, a Firewire és az E-SATA port. Amennyiben nem sikerülne megnyerni az újdonságot, akkor meg is vehetünk egyet, az ár nagyjából 100.000 Ft.


Shuttle XPC SP32P2


A Shuttle XPC SP32P2 hivatalos nyereményoldalát ide kattintva tekintheti meg.Aqua ajánlatok, minden árkategóriában:

Az Aqua-nál is készülnek a karácsonyra, ennek jegyében tesznek vásárlási ajánlatot az Aqua oldalára látogatóknak. A site közepén futó flash segítségével választhatunk pénztárcánknak megfelelően, a négy árkategória közül. 0-tól 5000 Ft-ig elsősorban pendrive-ok, webkamerák és egerek vannak de ha valaki többet tud költeni, meglepheti szeretteit multimédia centerrel, vagy laptoppal is.


Aqua ajánlatok


További érdekesség, hogy a decemberben 50.000 Ft. felett vásárlók sorsoláson vesznek részt, melynek díja egy MSI Wind U120 típusú notebook.


Aqua ajánlatok


Az Aqua nyereményoldalát ide kattintva tekintheti meg.A Logitech házhoz jön:

A Logitech karácsonyi akciója nem nyerte el maradéktalanul a tetszésünket. Nagyon kedves a gyártótól, hogy ingyan szállítja házhoz a megrendelt terméket, de az értékesítés nem a kiskerek dolga? Az már csak részletkérdés, hogy az árak Euroban vannak feltüntetve, így ha itt vásárol valaki, közel a kétszeresét fizeti a hazai boltokhoz képest. Ha ezen a kérdésen túl is lépünk, már csak egy apróság szúrja a szemünket:


A Logitech házhoz jön

„valóban egyedi ajándék” – ezt hogy érti a Logitech? Személyre szabva gyártja le a rendelt egeret? Azért ez egy kicsit erős..Még mindig van komplett gép 55.000 Ft-ért:

PC Aréna


A PC Aréna kiskereskedése, a logo C betűjére rakott mikulássapkán kívül számos akcióval várja a vásárlókat. Ezek közül nekünk az 55.000 Ft-ért kínált komplett konfigurációjuk tetszett a legjobban. A válság előtt nagyjából 50.000-ig lehetett hozzájutni egy értelmes kisgéphez, a mai árak mellett azonban az Aréna ajánlata kifejezetten barátságos. Csinos, plexis házikó, 1GB ram és 250GB HDD alkotja a gép törzsét, ehhez kapcsolódik egy DVD író és némi fejlesztési lehetőség.


PC Aréna


Az Arenacomp akciós oldalát ide kattintva tekintheti meg.Akár 48%-ot is enged bizonyos cikkekből a Pixmania:


Pixmania


Talán a horrorisztikus szó lenne a legszerencsésebb a Pixmania karácsonyi akciójára, de az ünnepre való tekintettel maradjunk a brutálisnál. Az amúgy is alacsony árairól ismert online áruház most egészen elképesztő kedvezményeket ad. Bár az állításukkal ellentétben nem nélkülözhetetlen, de mindenképpen jó ajándék a Creative Zen MP3 lejátszója, amit most 2GB-os kivitelben 18.700 Ft helyett, 9.685-ért dobnak utánunk:


Pixmania


A cég kínálatában találunk még asztali DVD lejátszókat és fényképezőgépeket, ez utóbbiak szintén nagyon kedvező áron kelletik magukat.

A Pixmania karácsonyi oldalát ide kattintva tekintheti meg.Legutóbbi és kapcsolódó hírek:

Pénteki hírösszefoglaló

Folytatódik a karácsonyi dömping

Dell, Hiper, XFX és Msi hírek

Gigabyte, PowerColor és ECS hírek

XFX 9400 GT, Geil DDR3

Amd, Corsair, Patriot, PowerColor

XFX, Plextor, Geil és Leadtek termékek


Kapcsolódó tesztek:

MTH 2008 és BGS 2008 képes beszámoló

Hétvégi böngészde: WD és Gainward

Elhanyagolt gyártók, avagy spóroljunk ésszerűen

Shuttle D10 barebone teszt


forrás: aqua, pcarena, pixmania, logitech, shuttle
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva