Voltaic Spark - napelemes tablet tatyó


Szerző: Kov | Dátum: 2011-07-04 16:05:34 | Rovat: Green


..többféle alternatív telefon/tablet/fényképező töltési lehetőséget mutattunk már, a legújabb éppen tatyó formájú. Sőt a Voltaic Spark nem csak alakjában táska, hanem az is; a rászerelt napelemekkel tölti a benne tárolt mobil eszközöket, amik így biztonságban és energia bőségben utaznak..Újabb hord táska, mely jártunkban-keltünkben a nap energiáját tárolja:


Voltaic Spark - napelemes tablet tatyó (a kép nagyítható)

Voltaic Spark - napelemes tablet tatyó (a kép nagyítható)

Voltaic Spark - napelemes tablet tatyó (a kép nagyítható)

Ha sokat mászkálsz a szabadban, esetleg hosszas ingázás teszi ki a mindennapjaid jelentős részét, akkor biztosan lapul a táskában néhány energiaéhes kütyü unaloműzés végett. A Voltaic most egy olyan hordozót mutatott be, mely amellett, hogy megvédi a ketyeréket a külső behatásoktól, az oldalára hegesztett napelemek még némi akkumulátor támogatásról is gondoskodnak.Voltaic Spark - napelemes tablet tatyó (a kép nagyítható)

Voltaic Spark - napelemes tablet tatyó (a kép nagyítható)

Voltaic Spark - napelemes tablet tatyó (a kép nagyítható)

A Spark Tablet Case belsejében egy kivehető akkumulátor lapul, melyet vagy a négy panellel, vagy egyszerűen USB-n keresztül tölthetünk fel. Amennyiben a napenergiát választjuk, úgy azok 8 wattos összteljesítménye kb. 10 óra alatt képes ellátni ezt a feladatot. Ez a 8 W egyébként a gyártó becslése szerint úgy interpretálható, hogy egy okostelefon vagy kisebb tablet egy órányi napozása szintén úgy egy órányi videó lejátszást biztosít.Szerencsére a csatlakoztatható adapterek számával nem fukarkodtak, így lényegében bármilyen eszközt tölthetünk vele, legyen az telefon, médialejátszó, iPad vagy akár egy fényképezőgép. Az akkumulátor teljesítményéről annyit lehet tudni, hogy fullos állapotában képes teljesen feltölteni egy kimerült iPad-et. Kellemetlen, de vételára a középkategóriás tablet-ek árcédulájával vetekszik, 299 dollárt kérnek érte.
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Arctic Cooling Arctic Power Akkutöltő >> 4.490 Ft

Computermode: Arctic C1 4400mWh akku >> 5.000 Ft

Foramax: FSP Autós Töltő 120W (12-24V) >> 11.690 Ft

Bluechip: Olympus B-01/4PE 4x Ni-MH akkumu >> 6.490 Ft

Computermode: JAHT USB kábel, A-B, Zöld >> 450 Ft

Foramax: Media-Tech univerzális notebook töltő >> 7.590 Ft

Címkék:  Voltaic, Spark, napelem, tablet, táska, akkumulátor, töltő


lap teteje


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva