Razer Orochi Black Chrome Edition egér


Szerző: Kov | Dátum: 2011-06-21 14:31:51 | Rovat: Játék


..a Razer Orochi Balck Chrome Edition nevében található „Chrome” szó két dologra is utal: egyfelől a rágcsáló fényes burkolatára, másfelől az azonos nevű böngészőre egyaránt gondolhatunk. Mi köze mindennek a Razer egeréhez? Annyi, hogy az Orochi használható Bluetooth-os és vezetékes módban is..A designos csúcsragadozóval menet közben is oszthatjuk a fejeseket:


Razer Orochi Black Chrome Edition egér

Ha menet közben, esetleg gyakran változó helyszíneken szeretnénk profi küzdelmeket lebonyolítani, akkor szükségünk van egy olyan egérre, mely a spéci elvárásnak megfelel, ráadásul teszi mindezt olyan kompakt méretben, mely könnyen szállíthatóvá teszi anélkül, hogy ez az igyekezet a kényelem vagy a használhatóság rovására menne.
Razer Orochi Black Chrome Edition egér

A Razer Orochi pontosan ezt a piaci rést lovagolta meg, az új variáns megjelenése pedig azt bizonyítja, hogy igen is életképes a termék. Na mondjuk hatalmas különbségekre nem kell számítani, az Orochi Black Chrome Edition csillogós burkolatán kívül semmilyen egyéb extrát nem nyújt, de hátha valakinek pont ez hiányzott a boldogsághoz.
Razer Orochi Black Chrome Edition egér

A Bluetooth-os úti rágcsáló lézeres letapogatója 2000 DPI felbontásig állítható, az éteren keresztül 8 ms-os válaszidővel kommunikál, a beállításokat Razer Synapse fedélzeti memóriájában tárolja, működéséhez pedig 2 AA elem szükséges. A csomag viszont tartalmaz egy aranyozott USB kábelt is, mely csatlakoztatásával 4000 DPI és 1 ms-os válaszidő érhető el. Tehát akinek minden pillanat számít, annak fel kell adnia a drót nélküli szabadságot. Vételára 79.99 dollár.
A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Razer Lachesis Refresh egér >> 18.590 Ft

PCHelpline: ACME Pro Gamer lézer egér MA-02 >> 5.761 Ft

Foramax: Razer Abyssus 3500DPI Gamer egér >> 9.900 Ft

Bluechip: Razer Abyssus Mirror Gamer egér >> 10.490 Ft

PCHelpline: Gigabyte GM-M8000 Xtreme egér >> 12.540 Ft

Foramax: Razer DeathAdder V2 3500DPI >> 14.600 Ft

Címkék:  Razer, Orochi, Black Chrome Edition, egér, Buletooth, USB, játék


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva