Amd, Corsair, Patriot, PowerColor


Szerző: Umbra | Dátum: 2008-11-27 12:00:39 | Rovat: Hardver


Csütörtöki hírcsokrunk vezető híre, hogy egyes webshopokban már megrendelhető az AMD Phenom II. Ehhez képest a Corsair új tápegységéről és a Patriot háromcsatornás memóriáiról szóló hírek már nem is igazán izgalmasak.


a mai kínálat


Apropó izgalom, a PowerColor december elsején meglepetéssel készül, de hogy mivel, azt egyelőre csak sejteni lehet.AMD Phenom II árak:

AMD


Biztosan mindenki ismeri a „barátom barátjának a sógora látta, hogy” kezdetű történeteket. Nos, az új Deneb magos Amd Phenom II ára is kicsit ilyen. Az INQ közzétette, hogy egy ICE nevű kereső által adott találat szerint, egy ausztrál webshopban az:

AMD Phenom II X4 920 ára: 307 dollár

AMD Phenom II X4 940 ára: 347 dollár


AMD Phenom II X4 árak

A képen látható árak ausztrál dollárban értendőek.

A termékek ára még könnyen lehet kacsa (bár nagyjából beleillik az Amd árazási struktúrájába), a specifikációk viszont már biztosak. A 940-es processzor 3 Ghz-es órajelen üzemel és 2+6 MB cache van benne. A kisebbik 920-as modell órajele 2.8 Ghz.Patriot Extreme Performance RAM:

Patriot Extreme Performance


A nagy memóriaszállítók közül talán utolsóként jelentett be háromcsatornás szettet a Patriot. A kitek elérhetőek 1600 és 1333 Mhz-es változatokban is, 3 illetve 6 GB-os szettekben. Mindegyik modell ugyanazt az alumínium bordát kapja, aminek a hivatalos neve: „Patriot Aluminum Bladed Heat Shield Technology”. Természetesen kapható lesz a ramokból olcsóbb, ezáltal magasabb időzítésű (9-9-9-24) és borsos árú alacsony időzítésű (7-7-7-20) kivitel.


Patriot Extreme Performance


A Patriot teszteli is a memóriákat értékesítés előtt, ezekután pedig élettartam garanciával juttatja el partnereihez.Corsair CMPSU-450HX:


Corsair CMPSU-450HX


Ha Corsair, akkor nagyon jó minőségű memória. Legalábbis ez jut először az ember eszébe, pedig a gyártó már jóideje készít megbízható tápegységeket is. Most a professional családot bővítették ki egy újabb 450W-os modellel. A termék moduláris felépítésű és számtalan csatlakozó jár hozzá:


Corsair CMPSU-450HX
PowerColor meglepetés:


PowerColor meglepetés


Akinek van kedve, látogasson el a PowerColor oldalára és nézze meg, amint a mikulás becsempész egy VGA kártyát a kéményen. Sajnos ennél többet mi sem tudtunk meg a december elsején induló akcióról. Reméljük kis hazánkra is kiterjeszti a gyártó az ajándékozási kedvét, így karácsonyra nyerhetünk néhány HD 4850-et.


PowerColor meglepetés


Legutóbbi hírek:

XFX, Plextor, Geil és Leadtek termékek

Samsung, GlacialTech, Point of View, MSI

7 Asus és 3 ECS - hardver újdonságok

Pénteki hírösszefoglaló

Csütörtöki hírösszefoglaló

GTX 260, szabad letöltés, Titan coolerek

Core i7 start, GTX 260 bundle, HD 3870

Hétfői kínálat


Kapcsolódó tesztek:

Elhanyagolt gyártók, avagy spóroljunk ésszerűen

Középkategóriás Intel alaplapok tesztje (P35, P43, P45)

Coba Nitrox 750W Limited Edition

Gondolatébresztő - 8800 GT OC vs 9800 GT

AMD – szép, színes jövőkép, avagy lesz válasz a Core i7-re?


forrás: patriot, corsair, powercolor, theinquirer
lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva