Nikon és Vanguard fotós nap a Bluechipben


Szerző: Mico | Dátum: 2011-06-08 15:23:12 | Rovat: Multimédia


..”Gyere el te is Bluechip üzletbe, ahol lehetőséged van a teljes Nikon és Vanguard termékpaletta megismerésére és megfogdosására, amit mindig is szerettél volna!” - így invitál mindenkit a Bluechip fotós napjára június 17-én pénteke, ahol tényleg minden kipróbálható, megfogható lesz..Ha szeretsz fotózni, akár hobby szinten, akár profiként ott a helyed!


2011. június 17-én, pénteken 10-16 óra között a Bluechip webáruház szakmai fotósnapot tart a Nikon és a Vanguard támogatásával. A fotósnapon bárki részt vehet, és megtekintheti, kipróbálhatja a teljes Nikon Coolpix kínálatot, a komolyabb tükrös gépeket, objektíveket, valamint a Vanguard jóvoltából fotóstáskákat és állványokat is.


a Bluechip szaküzlete

a Bluechip szaküzlete


Mint írtuk bárki megjelenhet a rendezvényen, azonban nem árt, ha felkészülten térünk be a fotó világában, ugyanis akik regisztrálnak (és persze el is mennek), azoknak tuti helyük lesz a boltban, ezenfelül pedig részt vehetnek a délutáni sorsoláson, melyen egy Nikon fényképezőgépet lehet nyerni.A regisztrációhoz a következőt kell tenni:


Küldj egy regisztrációs e-mailt az info@bluechip.hu címre neveddel és születési dátumoddal, valamint tüntesd fel az üzenetben, hogy mi az, ami leginkább érdekel a szakmai napon (kompakt gépek, tükrös megoldások, stb., de írhatsz konkrét típusokat is.). A tárgy mezőbe ne felejtsd el feltüntetni: "Nikon - Vanguard szakmai fotós nap"


A rendezvény helyszíne maga a bolt (1133 Budapest, Váci út 102.), mely megközelíthető: 3-as, kék metróval, az Árpád híd megállótól 2 percre a Váci úton a Dózsa György út irányába.


A Bluechip weboldalát itt, a rendezvény facebook oldalát pedig itt találjátok.A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Nikon tükörreflexes fényképezők >> 154.000 Ft-tól

Bluechip: Vanguard fotós állványok >> 10.500 Ft-tól

Bluechip: Nikon kompakt fényképezőgépek >> 18.000 Ft-tól

Bluechip: Vanguard fényképező tokok >> 2.030 Ft-tól

Címkék:  Nikon, Vanguard, fotó, fényképező, Bluechip, teszt, próba


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva