Nem vesztünk el, sőt, most jön csak a java!


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-06-08 14:51:36 | Rovat: Hardver


..néhány napja néma csend honol az oldalon, de a látszat ellenére itt vagyunk. Nem szabin voltunk és még csak nem is a munkatársak szöktek meg, mindössze arról van szó, hogy egy fejlesztési fázis hajrájába értünk. Ehhez az egész csapatra szükség volt, azonban a munka lassan véget ér és jönnek az újdonságok..Néhány dolog megváltozik és számos új tartalommal bővülünk:


Üdv mindenkinek! Gondolom a rendszeres látogatók észrevették, hogy néhány napja nagyon csendben vagyunk, ennek pedig oka van. Sajnos az ok nem egy föld körüli utazás és még csak nem is a megnyert lottó ötös, hanem egy elég nagy fejlesztés utolsó fázisa. Hamarosan elég sok mindenhez hozzányúlunk, ráadásul a hardver-teszt.hu mellett új oldalakkal is bővülünk - ilyesmire amúgy a múltban is volt már példa, több-kevesebb sikerrel. Most egészen más irányból közelítettük meg a kérdést, így változás bizony drasztikus lesz (tartalmi és formai szempontból egyaránt). Egyelőre ennél többet a hardver-teszt.hu-val kapcsolatban nem árulhatok el, néhány héten belül úgyis kiderül minden.


Az új társoldalakról már többet mondhatok, itt van például a futur.hu. Ez a jövő technológiával és korunk vívmányaival foglalkozó site könnyed, színes és minőségi tartalmat kínál, nem csak az IT iránt érdeklődő, hanem minden szép dolgokat kedvelő látogatónak. Másik friss társlapunk a gameteve.hu lesz. Bár a site még nem indult el, a GameTeVe Youtube csatornája már 24 videóval vár titeket. Gondolom a névből sikerült kitalálni, hogy egy játékokkal foglalkozó magazinnal gazdagodunk, amin többek között rengeteg videót találhattok. Persze lesznek hírek, interjúk is és ami a legfontosabb; már induláskor PC, Xbox 360 és PSP játék tesztek fogadják majd a látogatót.


GameTeVe Youtube csatornája

a GameTeVe Youtube csatornája


A végére hagytam, holott kezdhettem volna ezzel is: sikerült megegyezni a radikalmod.hu tulajdonosával a portál átvételéről. Vagyis az átalakításokkal és új oldalakkal együtt a radikalmod is vérátömlesztést kap. Miről fog szólni a radikal? Ez legyen meglepetés, de abban biztosak vagyunk, hogy a régi és a reménybeli új tábor is elégedett lesz.


Elöljáróban ennyit, most pedig az egész csapat visszatér napi teendőihez, tehát érkeznek a hírek, tesztek, videók. Ha a fent leírtakkal kapcsolatban észrevétel, ötlet, javaslat merülne fel, írjatok bártan, minden véleményre nyitottak vagyunk! Mail címünk: info@hardver-teszt.hu

Címkék:  hardver, teszt, videó, változás, átalakul, új, oldal, játék


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2021 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva