NZXT Avatar S gamer egér - visszafogott 1600DPI


Szerző: Kov | Dátum: 2011-06-02 10:41:08 | Rovat: Játék


..az NZXT Avatar egere már korábban is megérte a pénzét, hiszen az optikai rágcsáló egy díjnyertes alkotás volt. Ezekkel az alapokkal tervezték újra az Avatart, immár S jelzővel ellátva. Lényegi változást az 1600DPI-s lézeres szenzor, valamint a 16KB memória jelent, mellyel profilokat tárolhatunk..A díjnyertes előd feltupírozott változatával jelentkezett a kaliforniai cég:


Az NZXT folytatja sikeres menetelését a gamer világban. Ezúttal biztos recept alapján dolgoztak, ugyanis fogták a díjnyertes NZXT Avatar egerüket, és némileg frissítették a mai technológia és trend elvárásainak megfelelően.


NZXT Avatar S gamer egér

NZXT Avatar S gamer egér


Az egyik legfontosabb változtatás, hogy az öregecske optikai szenzort 1600 DPI-s lézeres letapogató egységre cserélték. Ez az érték egyeseknek karcsú lehet, főleg abból a szempontból, hogy a piacon lévő többi, kifejezetten játékosoknak szánt jószág jelentős része akár 5000 DPI környékén is tetőzhet, de hát ízlések és pofonok. Másik manapság elterjedt plusz szolgáltatás a fedélzeti memória jelenléte (jelen esetben 16 KB), ide személyre szabott profilokat menthetünk, ezek irányítják a makró parancsokat, a programozható gombokat, a DPI pontos értékeit, az X-Y érzékenységet (sensitivy) és a LED-eket. Így ha több konfiguráción is játszunk, géptől és drivertől függetlenül személyes beállításaink az egérhez kötődnek.


A formavilág mit sem változott az elődhöz képest, a lopakodós, lapos profil továbbra is igen futurisztikus megjelenést kölcsönöz a rágcsálónak, ráadásul fekete mellett fehér színben is megvásárolható. Szimmetrikus kialakításának köszönhetően jobb- és balkezes felhasználóknak is kedvez. Összesen 5 programozható gombot tartalmaz, az egyikkel például mindenféle driveres varázslás és állítgatás nélkül, a csomagból kivéve azonnal választhatunk az 1600/800/400 DPI opciók közül. Az aranyozott USB csatlakozóval ellátott NZXT Avatar S játékos egér vételára $39.99.

NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér NZXT Avatar S gamer egér

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Saitek Cyborg R.A.T. 5 >> 13.090 Ft

PCHelpline: Gigabyte GM-M8000Xtreme >> 12.540 Ft

Foramax: Cooler Master Inferno SGM-4000 >> 13.990 Ft

Bluechip: SteelSeries Ikari Optical >> 12.790 Ft

PCHelpline: Thermaltake BLK002DT TT >> 10.082 Ft

Foramax: Logitech G5 Laser ps/2 usb >> 13.500 Ft

Címkék:  NZXT, Avatar S, Gamer, egér, 1600DPI, lézer, játék


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2019 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva