D-Link Boxee Box - jelentős fejlesztésen esett át


Szerző: Umbra | Dátum: 2011-05-11 19:46:32 | Rovat: Multimédia


..a D-Link Boxee Box multimédiás központjáról korábban már mi is hírt adtunk, most pedig megérkezett a készüléket irányító szoftver egy újabb mélyreható frissítése. Az Intel Atom CE4100 SoC belsővel szerelt dobozban kibővült a nyelvválasztás, megújult böngésző, és a képernyőmenü (OSD) is..Sajtóközlemény (D-Link):


D-Link Boxee Box - újabb jelentős fejlesztés (a kép nagyítható)

D-Link Boxee Box - újabb jelentős fejlesztés

„Kibővült nyelvválasztás, megújult böngésző, képernyőmenü (OSD) és a helyi tartalom szűrése a fókuszban

London, 2011. május 11. - A D-Link újabb jelentős fejlesztést hordozó frissítést adott ki a formabontó Internet streaming eszközéhez, a Boxee Box-hoz. 11 európai nyelv támogatása mellett a frissítéssel lehetővé válik a helyi tartalmak kategorizálása, és a ma elérhető leggyorsabb TV-alapú böngésző használata. A frissítéssel a D-Link Boxee Box továbbra is az Internet TV főszereplője marad.

Megújult böngésző A böngésző gyakori használata miatt a Boxee jelentősen gyorsította annak indítását és az oldalbetöltést. A Boxee Browser fejlett HTML 5 támogatást, és a weboldalak közti egyszerűbb navigációs képességet kapott. Bekerült egy új Kedvencek ‘Favourite’ és egy Előzmények ‘History’ menüpont, melyekkel egyszerűsödött a korábban már látogatott weboldalak böngészése.

Képernyőmenü Jelentős változások történtek a képernyőmenüben (OSD) is: bekerült egy ‘Seek Slider’, mellyel sokkal pontosabb az előre- és visszatekerés, a ‘Seek’ menüpont a zenelejátszás egyszerűsítésére és csökkent az OSD által lefedett képernyő felület, így több látszik mögötte a tartalomból. A távirányítóból kikerült a hangerő-állítás lehetősége – az csak a TV készülék távirányítójáról vezérelhető akárcsak a Blu-Ray lejátszóknál vagy játékkonzoloknál.

A D-Link és a Boxee emellett további funkciókat biztosít a helyi tartalmak megosztására és kategorizálására is. Egy új ‘Share’ menüpont alatt a felhasználó kiválaszthatja, hol szeretné megosztani üzeneteit – legyen az a Facebook, a Twitter és/vagy a Tumblr. A film mappán belül helyet kapott egy Trailer könyvtár, ahonnan a tárolt filmelőzeteseinket hívhatjuk elő. Az NFO fájlok támogatásával pedig felcímzékhetjük a filmeket, filmtípusokat szabhatunk saját igényeinkre, majd kategorizálhatjuk azokat.

A D-Link és a Boxee együttműködésük kezdetén leszögezték, hogy folyamatosan fejlesztik közös platformjukat. A cél, hogy az idén már húszezret is meghaladó európai vásárló egyedülálló, saját igényekre szabható, folyamatosan az igényekhez igazodóan továbbfejlesztett élményt kapjon a termékkel. Szeretnénk, ha mindenki a maximumot hozhatná ki a Boxee Boxból - ehhez kínálunk új funkciókat, egyszerűbb elérést vagy éppen ergonomikusabb kezelőfelületet

A legújabb fejlesztések listája elérhető innen.


A Boxee-ról

A Boxee egy új módja a TV-ről alkotott gondolkodásunknak. Azt gondoljuk, hogy a TV személyre szabható. A Boxee-t a TV-re kötve bármely TV sorozatot megnézheti Interneten, filmeket nézhet olyan szolgáltatásokon keresztül, mint a Netflix, a VUDU, a MUBI vagy az OpenFilm, és élvezheti mindazokat az Internetes műsorszolgáltatásokat, amelyek sosem kerülnének a TV csatornák programjára. Azt is gondoljuk, hogy a TV-hez kapcsolódnia kell a barátoknak, ismerősöknek is. A Boxee automatikusan továbbítja a Facebook és Twitter ismerősök ajánlásait a TV-re, de mi is megoszthatunk egy gombnyomással bármit. Világszerte ma már több mint egy millióan választották a Boxee szolgáltatásait.”A sajtóközleményhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: BlueChip S7 HTPC >> 109.990 Ft

Árukereső: D-Link Boxee Box DSM-380 >> 61.900 Ft-tól

Árgép: D-Link Boxee Box DSM-380 >> 61.900 Ft-tól

Bluechip: A.C.Ryan Playon!HD ACR-PV76120 >> 71.490 Ft

PCHelpline: D-Link DIR-600 Wireless N 150Mbps >> 7.790 Ft

Foramax: Asrock NetTop ION 330HT >> 97.000 Ft
Címkék:  D-Link, Boxee Box, HTPC, Intel, SOC, CE4100, set top box


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva