Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró


Szerző: Kov | Dátum: 2011-05-05 19:30:20 | Rovat: Multimédia


..már majdnem egy év telt el azóta, hogy az Intel jelezte, szeretne egy minden eddiginél univerzálisabb csatolót létrehozni. A kezdeményezés végül a múlt héten nevet is kapott, Intel Thunderbolt néven. Az új illesztő egyesíti az DVI, HDMI, DisplayPort, USB, FireWire, SATA lehetőségeit..Kompakt zajkeltő megoldás úton-útfélen:


Bár léteznek olyan dohányzó asztal méretű, laptopnak csúfolt szerkezetek, melyek meglepően jó hangzásvilágot produkálnak, de többségükben csak valami töredék wattos csipogót szorítottak be, ami a Windows hibaüzenetek megszólaltatásán kívül másra nem nagyon jók. Egy fülhallgató bevetése a legcélszerűbb, de ha több embert szeretnénk megérinteni a hanghullámokkal, akkor már valamilyen külső hangszóróra lesz szükségünk.


Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró

Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró


A hangminőség, hordozhatóság és vételár szentháromság megfelelő arányát elég nehéz belőni, mondjuk úgy, hogy eddig nem sok gyártónak sikerült. A kategória legújabb nevezője az Altec Lansing Orbit USB sztereó „hangfal” duója. A sörösdoboz méretű zajkeltőktől természetesen nem kell csodát várni, de biztosan klasszisokkal jobban szól, mint egy laptop vagy netbook önmagában, ezzel remek kiegészítője lehet kirándulások, rögtönzött prezentációk és konferenciák hangjainak tuningolására.


Az egyszerűség kedvéért egyetlen USB kábelen veszik fel a működéshez szükséges áramot és az audiojelek is ezen szaladgálnak, vagyis nem használható hagyományos 3.5-ös jack csatlakozóról. Cserébe hihetetlenül kompakt és könnyű, mivel akkumulátort sem tartalmaz. Amikor épp nem használjuk, akkor a lábakat egy mozdulattal felhajtjuk, a vezetéket az egyik hangszóró aljában lévő üregbe gyömöszöljük és a hátuknál egy csavarintással összepasszentjuk őket. Az így kialakult henger rejti az összes szükséges kelléket, ráadásul mindez egy palack méretében tetőzik. Az Orbit USB $49.95-ért vehető-vihető.

Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró Altec Lansing Orbit USB sztereó hangszóró

A hírhez kapcsolódó termékek és azok ára:


Bluechip: Logitech Z130 2.0 hangfal >> 5.490 Ft

PCHelpline: Nortek MooMoo hordozható >> 3.206 Ft

Foramax: Logitech X-140 2.0 hangfal >> 6.300 Ft

Bluechip: Arctic Sound S111 USB hangfal >> 2.490 Ft

PCHelpline: PORT "Eat Me" AppleRed >> 2.704 Ft

Foramax: Genius SP-S350 2.0 hangfal >> 4.180 Ft

Címkék:  Altec Lansing, Orbit USB, sztereó, hangszóró, hangfal, kompakt


lap teteje

SPIDERNET ´99


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva