Neon Green - divatos napelemes kütyük


Szerző: Kov | Dátum: 2011-04-29 19:02:14 | Rovat: Green


..funkcionalitás, divat és környezettudatos termékek: nagyjából így jellemzhetnénk a Neon Green márkát. A friss palettán találunk napelemmel kombinált hátizsákokat (Piggy-Back és Capsoul), napelemes messengaer bag-et (E-Force Back-Up Pack) és napenergiás biciklilámpát (Icarus) is..Megújuló energiaforrások új, fiatalos generációja:


Egy cég indulásakor célszerű definiálnia magát, hogy termékei mellé milyen arculatot rendel, megfelelő marketing nélkül az egyébként kiváló termékek is könnyen eltűnhetnek a süllyesztőben. A Neon Green napelem alapú kiegészítők gyártásába vetette bele magát, de az image teremtésre is komoly figyelmet fordítottak, így alakult ki ez a fiatalos, divatos, kütyü orientált, mégis környezet tudatos színes kavalkád, melynek katalógusa inkább hasonlít egy trendi divatlapra, mint sem alternatív energiaforrásokat kínáló más cégek prospektusaira.


asdasdasd


Pillanatnyilag csupán egy marék termékkel támadják a piacot, ezek viszont hatalmas színválasztékban érhetők el, nincs az a színvilág vagy ruházati stílus, melyhez ne találnánk passzoló darabot. Ott van például a Piggy-Back ($119) vagy a Capsoul($189) sorozat, mely többféle hátizsákot tartalmaz. A stílusos tatyók persze minden szempontból kielégítik a hagyományos társaik felé támasztott igényeket, viszont egy igen méretes napelem gyűjtögeti az éltető napsugarakat.


A napelemes rész néhány könnyed mozdulattal lecsatolható a hátizsákról, ez önmagában is használható kisebb oldaltáskaként két nagyobbacska rekesszel, vagy akár egyéb cuccunkat is felokosíthatjuk általa napkollektoros funkciókkal. Egy beépített 1200 mAh-s akkumulátor tárolja az azonnal fel nem használt áramot, mely később többek között USB csatlakozón keresztül szipolyozható ki belőle. Érdemes még megemlíteni az E-Force Back-Up Pack-et, ami egy laptop oldaltáska/messenger bag a fent említett funkcionalitással.


asdasdasd


A repertoárban található egy napelemes kulcstartó is (Lil’ Piggy Power Bank), aminek körülbelül 22-24 órát kell sütkéreznie a teljes töltöttség eléréséhez (800 mAh). Ez nem valami sok, de ha meg vagyunk szorulva, akkor egy média lejátszónak vagy mobiltelefonnak adhat egy pár órára elegendő löketet. Az akkumulátor kapacitását típustól függően mini-USB vagy 30 pines Apple porton keresztül képes leadni. Ennek nagytestvére a Big’ Piggy Power Bank, mely még mindig zsebkompatibilis, ellenben méretével arányosan nagyobb teljesítményű. Mindkét egységért 35 dollárt kérnek.


Végül, de nem utolsó sorban itt van még az Icarus ($20) napelemes bicikli lámpa. Szerencsére a töltöttség elhasználása után sem maradunk sötétben az út szélén, kipattintva bölcsőjéből találunk az alján egy kurblit, pár csavarintás és máris folytathatjuk az utat. Mivel pillanatok alatt lekapható a kerékpárról, így zseblámpaként is használható, akár vészhelyzetben is.

Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyük Neon Green - divatos napelemes kütyükCímkék:  Neon Green, divat, napelem, kütyü, green, hátizsák, táska, lámpa


lap teteje


© 2008-2022 - hardver-teszt.hu - Minden jog fenntartva